kapat
11.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Siftah Atilla'dan

İlk yarısı temposuz, golsüz biten maçın ikinci yarısı nefes kesti. Atilla ile öne geçen Malatya sayısız gol kaçırdı. Maç sonrası hakemin üstüne yürüyen Adanalı futbolcuları polis engelledi

Adana'daki randevuda 3 puan Malatyaspor'un oldu. İlk yarısı golsüz biten mücadelenin 48. dakikasında Adanaspor defansının uzaklaştıramadığı topa sert vuran Atilla, Malatyaspor'u 1-0 öne geçirdi. 51'de Fazlı'nın ağlara giden vuruşunu Güngör çıkardı. 59'da bu sefer Atilla'nın sert şutu defansa çarpıp kornere gitti. 62'de M.Hanifi'nin ayaklarına yatan Adanaspor kalecisi Murat mutlak golü önledi. 69'da Necati'nin şutu yan ağlarda kaldı. 78'de Volkan'ın çok sert şutunu Milosevski kornere çeldi. Kalan dakikalarda Adanaspor'un beraberlik çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma Malatyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maç sonrası olay çıktı
Karşılaşma sonrası ise gergin anlar yaşandı. Maç sırasında Necati ve Volkan'ın ceza alanı içinde düşürülmelerinin penaltı olduğunu savunan Adanasporlu futbolcular, hakem Yunus Yıldırım'ın üstüne yürüdüler. Bu sırada polislerle, futbolcular arasında itiş kakış yaşandı. Adanaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Hakem iki penaltımızı vermedi. Lig başında böyle sonuçlar olacaktır" derken, Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Adanaspor'un 1 penaltısı verilmedi ama hakem bizim de 1 penaltı ve golümüzü vermedi" şeklinde konuştu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır