kapat
11.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Zoraki fren

Ahmed Hassan'ın Samsun'daki parlak performansı sonrası yönetimde "7 yabancı olursa biri tribüne gidecek, yazık olacak" görüşü ağır bastı

Lucescu'nun dediği oluyor
Beşiktaş, santrfor transferinde yeniden frene bastı. Haftalardır siyah-beyazlı camianın gündeminde yer alan bu konuda sonunda teknik direktör Lucescu'nun dediği oluyor.

Rumen teknik adam, transfer gündemdeyken sürekli olarak "Kadrom yeterli. Elimizde çok iyi santrforlar var. Kaliteli yabancı çok pahalı. Üstelik böyle bir transfer yaparsak bir yabancımız tribüne çıkacak" diyordu. Siyah-beyazlı yönetim ise Bayern Münih ile Elber için yaptığı pazarlıklardan sonuç alamayınca rotayı Arjantin'e çevirmişti.

En fazla % 20 şansı var
Ancak siyah-beyazlılar Nanni için Velez Sarsfield ile yapılan görüşmelerde Arjantin ekibini fiyatta ikna edemedi. Bugünkü yönetim kurulu toplantısında Arjantin'den dönen menajer Olgun Aydın'ın raporu doğrultusunda transfer bir kez daha masaya yatıracak.

Ancak Velez'in bir türlü indirime yanaşmaması nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimali % 20'lerde değerlendiriliyor. Ahmet Hassan'ın Samsun'daki iki gollü başlangıcı sonrası yönetimde de "Ahmed Hassan'ın performansı ortada. Alacağımız yabancı israf olacak. 7 yabancıdan biri tribüne çıkacak" düşüncesi ağır basmaya başladı.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır