kapat
11.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Sırtımız ağrıyor

Attığı gollerin kendisi için büyük moral olduğunu söyleyen Hakan, "Geçen yıl fazla forma bulamadım. Bu yüzden eksiklerim var" şeklinde konuştu

Goller moral oldu
G.Saray'ın Diyarbakırspor'u 2-1 yendiği karşılaşmada iki gol birden atarak geçmiş günlerine dönme sinyalleri Hakan Şükür, SABAH'a konuştu. İşte Şükür'ün galibiyetin ardından söyledikleri

"G.Saray'a dönmekten çok mutluyum. Burası benim ailem, yuvam. Hocamı da çok seviyorum. İlk maçım olması nedeniyle çok heyecanlıydım. Taraftarıma ve takım arkadaşlarıma kavuşmanın heyecanı da beni etkiledi. Pek iyi oynadığım söylenemez ama golleri atmak beni gelecek için ümitlendirdi. Moral kaynağı oldu.

Stada alışacağız
1 yıldır istikrarlı bir oyun sergileyemediğim için gücümde ve zamanlamamda aksamalar var. Ama büyük taraftarımızın, hocamın ve takım arkadaşlarımın desteğiyle kendime geleceğim. Yeni ve büyük bir statta oynamak bizi etkiledi. Olağanüstü rüzgar ve elektriklerin kesilmesi sorun yarattı. Elektrik kesintisi sırasında üzerimizdeki ter, rüzgarın da katkısıyla soğudu. Bu yüzden hepimiz sırt ağrısı çekiyoruz.

Oynadıkça açılırım
Stadımız orasıysa şartlarına uymamız gerekir. Bu belki biraz zaman alabilir. Ama taraftarımız, tribünleri böyle doldurduğu sürece işimiz daha kolay olacak. Fatih Terim, dünyanın sayılı teknik adamlarından biri. Kendisine güveniyoruz. Hocamız da bize güveniyor. Çok top kaybettiğimi biliyorum. Bu da uzun süredir oynamamanın verdiği bir ağırlık ve güçsüzlük. İkinci harekette geç kalıyorum. Bunları düzeltecek tecrübeye ve birikime sahip olduğuma inanıyorum. Bunun tek ilacı devamlı oynayıp güç kazanmak."


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır