kapat
11.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Enke çıldırttı

Enke'nin bariz hatasında İstanbulspor bir gol attı. Alex'in direkten dönen kafa vuruşunda da Alman file bekçisi topu seyretti ama bu kez şanslıydı

İlk golde hatalı çıktı
Geçen sezonun kötü hatıralarını silmek için yeni sezona başlayan Fenerbahçe, kendi sahasında İstanbulspor'dan fark yerken yenilgide Alman file bekçisi Enke büyük rol oynadı. Barcelona'ya giden Rüştü'nün yerini doldurmak için, İspanyol takımında geçen sezon üçüncü kaleci olarak yer alan Enke'yi transfer eden F.Bahçe, ilk maçta hayal kırıklığı yaşadı. 26 yaşındaki file bekçisi yaptığı hatalarla Şükrü Saracoğlu Stadı'na büyük umutlarla gelen taraftarlara saç baş yoldurttu. Enke ilk golde hatalı çıkınca Balili'ye ağlara sallamak kaldı.

Güzel seyrediyor!
Alman kaleci, ikinci golde de Mehmet'in yaptığı ortayı seyre koyuldu. O izlerken Alex farkı ikiye çıkaran golü attı. Maçın 49. dakikasında da ayağındaki topu Balili'ye kaptırdı. Devamında Alex, topu kaleye yolladı. Bu pozisyonda Enke'nin imdadına direk yetişti. Bu kadar hatanın ardından tribünler, yedek kulübesinde bekleyen kaleci Recep için tempo tuttu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır