kapat
11.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Çıkışı Boğalar buldu!

F.Bahçe'nin hocası Daum, soyunma odasına "Buradan çıkış yok" yazılı pankart astırdı. Ama İstanbulspor, Kadıköy'den 3 puanla ayrılmayı bildi

* Daum, futbolcularını motive etmek için soyunma odasına "Burası Kadıköy, buradan çıkış yok" yazılı pankart astırdı. Ayrıca çok sayıda küçük döviz de soyunma odasının duvarlarına yapıştırılmıştı. Alman hoca takımı hazırlarken de futbolcularına bu sloganı yüksek sesle tekrarlattırdı. Ancak Daum'un bu motivasyon çalışması sahadaki skoru yansımadı ve İstanbulspor, kazandığı 3 puanla Kadıköy'den çıktı.

* F.Bahçe futbol takımının yeni sezonda giyeceği formalar dünden itibaren Fenerium Mağazaları'nda satışa sunuldu. Özellikle efsanevi çubuklu formaya taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

* Almanya'nın İstanbul Başkonsolosu Reiner Möckelman ve bazı konsolosluk yeklilileri de maçı izlemeye geldi. Möckelman, maç öncesi Daum'la bir araya gelerek vatandaşına başarı diledi.

* Yeni sezondaki umut Protokol Tribünü konuklarına da yansıdı. Geçtiğimiz sezonun büyük bölümünde boş olan Şükrü Saracoğlu'nun Protokol Tribünü, yeni sezonun ilk maçında bir çok yetkiliyi ve ünlü ismi ağırladı.

* F.Bahçe PAF takımı da İstanbulspor'a 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadılar.

* F.Bahçe Taraftarlar Birliği'nin maçtan önce yaptığı açıklamada "Yeni sezonda, futbolculara, yönetime, teknik heyete her koşulda uygunsuz söz ve davranışlardan kaçınılacak. Özellikle maç esnasında takıma tepki gösterilmeyecek. Rakip takıma küfürlü tezahürat yapılmayacak ve rakip alkışlanmayacaktır" denildi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır