kapat
11.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Kız yüzünden silahlar patladı

İki grup arasında kız meselesinden Taksim'in göbeğinde kan aktı. Bir kişiyi öldürüp, üç kişiyi de yaralayan saldırganı polisler etkisiz hale getirdi

Taksim Meydanı'nda iki grup arasında kız meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, 1'i seken kurşunlardan olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Başbakan Erdoğan'ın oğlunun düğünü nedeniyle Taksim çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, silahlı saldırganı üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi.

TESADÜFEN ORADAYDI
Kanlı kavga dün saat 12.50 sıralarında Taksim'deki büfelerin önünde meydana geldi. İki grup arasında kız meselesi yüzünden tartışma başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Okan Kılıçoğlu (24), yanında taşıdığı tabancayı çekti ve karşı gruba rastgele ateş açtı.

Açılan ateş sonucunda Nuri Gül (23) başından, Aziz Sevgin (24), Tekin Kılıç (20) ve Emre Hacı (26) da bacak ve ayak bölgelerinden yaralandı. Emre Hacı'nın gezmek için Taksim'e geldiği ve olayla ilgisi olmadığı halde seken kurşundan yaralandığı belirlendi. Yaralılar, polis ve vatandaşların yardımıyla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından ağır şekilde yaralanan Nuri Gül, burada yapılan ilk tedavisinin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

9 ADET KOVAN BULUNDU
Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın nikahı nedeniyle Taksim çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, olayı gerçekleştiren saldırgan Kılıçoğlu'nu üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Elindeki silahı alınan Kılıçoğlu, gözaltına alınarak Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Sanığın sorgulaması sürdürülürken, olay yerinde yapılan incelemede 9 adet boş kovan bulundu.

KURTARILAMADI
Yaralılardan Nuri Gül Taksim İlkyardım Hastanesi'ndeki ilk tedavisinden sonra sevkedildiği Şişli Etfal Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Bu arada yaralılardan Hekim Kılıç ve Aziz Sevgin, kendilerini vuran Okan Kılıçoğlu'na tanımadıklarını ve şikayetçi olmadıklarını belirttiler.

Müslüm SARIYER


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır