kapat
11.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Anne ve baba trafik kurbanı

İzmir Foça'da Hatice Bulut (30) ve eşi Doğan Bulut (30), motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirdi. Yamanlar'da oturan Hatice Bulut (30), temizlik işleri yapmak için önceki gün Foça'ya gitti.

HATALI SOLLAMA
Genç kadın, akşam saatlerinde kendisini almaya gelen eşi Doğan Bulut ile birlikte motosikletle İzmir'e doğru yola koyuldu. Ancak Bağarası mevkiine gelindiğinde motosikletin sürücüsü Doğan Bulut, aynı yönde önünde giden otomobili solladı. O sırada karşı yönden gelen Ege Üniversitesi Elektronik Mühendisliği öğrencisi Armağan Dedeoğlu'nun (25) kullandığı mercedes otomobille çarpışan motosiklet savrularak takla attı. Kaza sonucu Doğan Bulut ve motosikletin arka koltuğunda oturan 11 yıllık eşi Hatice Bulut, ağır bir şekilde yaralandı. Genç çift, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hatice ve Doğan Bulut çiftinin ölümü yakınlarını yasa boğdu. Acı haber üzerine genç çiftin yakınları sinir krizi geçirirken, dokuz yaşındaki Cennet ve bir yaşındaki Yağmur anne ve babalarının ölümü üzerine ortada kaldı.

Tolga TEKİN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır