kapat
11.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Aliyev'in Londra'da kopyası yapılıyor

Azerbaycan'da muhalefet partileri yayın organlarıyla Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev ve Başbakan olarak atanan oğlu İlham Aliyev'e saldırmaya devam ediyor.

Önceki gün başkent Bakü'de yapılan Aliyev karşıtı dev miting dün Azerbaycan basınında geniş yer buldu. İktidardaki Yeni Azerbaycan Partisi (YAP) ise muhalefetin iddialarına, yine kendi gazeteleri aracılığıyla yanıt verdi. İsa Kamber'in başkanlık ettiği Musavat Partisi'ne ait "Musavat Gazetesi" nin dünkü manşeti muhalefetin mitinginde Kamber'in sloganı "Monarşiye yol vermeyeceğim" oldu. Muhalefetteki Azerbaycan Demokratik Partisi'ne (ADP) ait "Hürriyyet" gazetesi ise dün birinci sayfadan şaşırtıcı bir haber duyurdu. Gazetenin haberine göre, İngiltere'nin başkenti Londra'da Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in kopyası hazırlanıyor. Hürriyyet gazetesi bu haberi şu başlıkla verdi "İlham babasının kopyasına nasıl 'baba" diyecek?

Gazete, son bir ayda Haydar Aliyev'den hiç haber alınmadığını ve "edinilen bilgilere göre Londra'da kopyasının hazırlandığını" iddia ederek şöyle yazdı "Hiç olmazsa daha önce gözler Ankara'ya çevrilmişti. Şimdi ise gözler şaşı kalacak."

Azerbaycan iktidar partisi YAP tarafından çıkartılan "Azerbaycan" gazetesi Aliyev'i öven haberlere devam ediyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır