kapat
05.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

SAVAS AY


Lale Manco kamusal alan mi?

Lale Manco hakkindaki iddialarla ilgili konusurken cok guzel bir laf etti. Dedi ki "Savascim yoksa bu ulkede her sey ozellestirilirken ben ozel hayatimi kamulastirmali miyim ne?"

Bir sitem, bir isyan vardi bu sozlerin kimyasinda. Diyordu ki "Cikip her iddiaya yanit gerecek olsam, boyle bir durum cikacak ortaya. Ozel hayatim goz onune serilecek, carsi pazar olacak. Buna kimsenin hakki yok ki.

SORAN BILE YOK
Ama yine de sunu soylemek istiyorum. Bu olaylar 4 sene once yoktu. Neden; cunku ben yalnizdim. Ne zaman ki; bir hayat arkadasi edindim, bunlar basladi.

Turkiye'de mahkemeler acik, evraklar acik. Bunlara niye cevap vereyim? Gercekten merakli olan her seyi belgeler, kanitlar oyle yazar cizer. Yazmadan once bana bir soran bile olmuyor. Bir kanit, bir evrak bile cikaran yok ortaya. Belge filan arayan var mi? Sadece bir dolu laf.

DANS MI ETTIM?
Ne yapayim yani? Herkese teker teker laf yetistiremem ki. Ben 3 yildir son derece mutevazi bir yasanti icindeyim. Beni goruyor musun hicbir yerde Savas? Gezerken, dans ederken, atlarken, ziplarken filan? Kendi hayatimi sakince yasamak istiyorum. Gelip Kusadasi'nda bir koye yerlesmisim. Bir anlamda yalitilmis bir hayat yasiyorum yani. Cocuklar da yanimda. Hafta sonunda aile icinde kiyacagiz nikahimizi.

KOMPLO TEORISI
Bu yapilanlar insan haklarina aykiri. Bu ulkenin ortak bir morali olmasi lazim, Insanlarin birbirini kollamasi lazim. Benim bir erkek arkadasim var ve son derece normaldir. Burasi Hindistan degil ki. Evimi satmisim. Dogrudur, sattim. Insanlar para kazanir, yatirim yapar, gun olur bir seylerini satar, bunlar normal olaylar. Hatta o evi satisim su anda hayat arkadasim olacak insanla da tanismamiza vesiledir. Ama bunda abartilip komplo teorisi kuracak ne var?

MALLAR HACIZLI
Cam koleksiyonunu kacirmisiz filan. Bak hele yalana. Yahu herkes biliyor ki o cam koleksiyonu Halk Bankasi tarafindan haciz edilmis vaziyette, Istanbul'da bankanin deposunda duruyor. Zaten Baris'tan kalan her sey haczedilmis vaziyette. Sadece anilar ve yasanmisliklarimiz bizimle birlikte.

Lale bunlari anlatinca fazla ses edemedim. Aklima sadece bir gazetecilik kurali geldi "Iki tarafi da dinlemeden karar veren dogru karar verse bile eksik karar vermis olur!.."

Neyse... Sana yeni kuracagin yuvada simdiden mutluluklar dilerim sevgili Lale Manco. Bir de... Bir de Allah kolaylik versin derim. Baska ne diyeyim ki?..

Sanatci milletvekilleri
Zulfu Livaneli ya da Berhan Simsek. CHP'li iki sanatci-milletvekili. Nerede bunlar? Ne yaparlar? Sanatcilar icin olsun herhangi bir hareket cekmezler mi? Parlamentoya girmek ikisini de uretimden etti bilmem bunu hic dusunurler mi?

Atv ezip gececek
Hani kendi kanalim diye soylemiyorum. Pilli Bebek ve Kursun Yarasi adli yepisyeni iki dizi geliyor ki, carsi karisacak valla. Yani bu yil da atv dizilerde yine rakipsiz kalip mali toplayacak. "Nereden biliyorsun?" diye sormayin. "Herhalde var bir bildigi" diye dusunup eylulu kollayin. Bu arada birkac buyuk surpriz daha var da, isin ustasi Yuksel kardesim yazmadan once yazmak bize ayip kacar. Neyse, dedim ya yine yeni yeniden atv'ye kilitlenme gunleri yakindir. Soylediydi dersiniz, kardesinizin ongorusunu o zaman belkim takdir edersiniz.

KIYMIK

LILA
Bilal Erdogan'in dugun davetiyesi geldi. Rengi eflatunla lila arasi. Cok hos bi renk yani... .


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
GREENCARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir