kapat
05.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Trabzon'da imza sov

Bordo-mavililer, dun saglik kontrolundan gecirdikleri Augustine ve Bayram ile sozlesme imzaladilar. Bir transfer daha icin de calismalar suruyor

Once saglam raporu
Trabzonspor sol kanat ve golcu sorununu dun attirdigi iki imza ile cozdu. Bordo-mavililer, prensipte anlastiklari Bayram ile Augustine'i dun sabah saglik kontrolundan gecirtip, saglam raporu aldiktan sonra sozlesme imzaladilar.

4 yillik sozlesme imzalanan Bayram, "Trabzonspor daha once de beni almak istemisti. Kismet buguneymis. Sakatlikla ilgili bir sorun yok. Adalem gucsuz, yanliz bu oynamama engel degil. Hocam gorev verirse Konyaspor macinda elimden geleni yaparim. En kisa surede adale farkini kapatip tamamiyla hazir olmak istiyorum" seklinde konustu.

Idmana ciktilar
Iki yillik sozlesmeye imza atan Ganali golcu Augustine ise, Bayram ve kendisine sabir gosterilmesini isteyerek, "Idman eksigim yok. Kisa surede takima adapte olup, maksimum verim verecegiz" diye konustu. Iki futbolcu tesislerdeki calismaya cikarken taraftardan buyuk ilgi gorduler. Genel Sekreter Yusuf Ziya Yilmaz ise, "Bu sezon buyuk hedeflerimiz var. Ancak gucumuze guc katmak isteriz. Kulubumuzun ekonomisi dogrultusunda bir transfer daha gerceklestirmeye calisacagiz" diye konustu.

Ersin RAMOGLU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
GREENCARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir