kapat
05.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Daum 11'ini ariyor

Lig icin geri sayim baslarken F.Bahce'de hala ideal 11 belli degil. En buyuk sikinti sakat ve cezalilar yuzunden sag kanatta yasaniyor

Kanatlar yine sorun oldu
F.Bahce, hazirlik maclarini 0-0'lik Kocaelispor beraberligiyle noktalarken, lig icin geriye sayima da basladi. Pazar gunu Sukru Saracoglu Stadi'nda Istanbulspor ile karsilasacak olan sari-lacivertlilerde, teknik direktor Daum'un hala ideal 11'ini belirleyememesi en buyuk sorun olarak gozukuyor. Volkan'in burnunun kirilmasindan sonra kale icin Enke ile Recep arasinda secim yapacak olan Alman hoca en buyuk sikintiyi sagda yasiyor. Fatih'in cezali, Ali Gunes'in de sakatligi bu mevki icin Hakan Bayraktar'i on plana cikartiyor. Ancak Aurelio da sag kanat icin alternatiflerden biri. Defansin gobeginde Fabio ve Umit'in yeri ise garanti.

Ortega icin Bilgic yetkili
Sol kanatta ise Erhan Albayrak, Mahmut Hanefi ve Ismail Gulduren'in bir adim onunde. Daum'un orta sahayi ise Aurelio, Kemal, Selcuk, Tuncay'dan, forveti de Serhat ve Hooijdonk'tan olusturmasi bekleniyor. Ancak yeni transferler yapilirsa bu disilisler de buyuk bir ihtimalle degisecek. Ortega icin bekleyis de suruyor. 11 milyon $'lik cezadan kurtulmak isteyen Arjantinli yildizin, F.Bahce'ye donmeye sicak bakmasi taraftarlari sevindirirken, baskan Aziz Yildirim'in da, bu konuda Celaleddin Bilgic'i yetkili kilip, "F.Bahce'nin haklarini korumak icin en iyi anlasmayi yap ve bizi bu sikintidan kurtar" dedigi belirtildi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
GREENCARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir