kapat
05.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Kaka elden kacti

Fabiano'yu paravan olarak kullanip Sao Paulo ile Kaka icin pazarliga oturan sari-lacivertlilerin planlari, bu futbolcuya Milan'in 12, Chelsea'nin de 15 milyon $ onermesi uzerine bozuldu

Fabiano yem oldu
Fenerbahce'nin Brezilya'daki transfer temaslari bir turlu istenen sonuca ulasamazken, sari-lacivertlilerin sag gosterip, sol vurmaya hazirlandiklari ortaya cikti. Buna gore adi gundemde olan Sao Paulo'nun golcusu Luis Fabiano'nun paravan olarak kullanildigi ve F.Bahce'nin esas olarak yine ayni takimdan Kaka ile ilgilendigi iddia edildi. Gecen yil da Aziz Yildirim tarafindan izlenip cok begenilen genc futbolcunun transferini tekrar gundemlerine alan sari-lacivertliler, bu sefer karsilarinda Milan ve Chelsea duvarini buldular.

Chelsea servet verdi
Sao Paulo ile Kaka icin transfer pazarligina oturan yoneticiler Hakan Bilal Kutlualp ve Mahmut Uslu, bu futbolcu icin Milan'in tam 12 milyon $ teklif ettigini duyunca sok gecirdiler. Son maclarda kulubeye cekilen Kaka ile ilgili planlari bozulan sari-lacivertliler bunun uzerine tekrar Santos'un stoperi Alex'in transferine yogunlastilar. Ancak Kaka'nin transfer macerasi burada da bitmedi. Chelsea Kulubunu 100 milyon dolar odeyerek borclari ile birlikte satin alan Rus zengini Abromovich, Kaka icin kulubune 15 milyon dolar odemeye hazir olduklarini bildirince, bu kez sasirma sirasi Italyanlar'a geldi.

Milan bile sasirdi
Milan yoneticileri fiyat arttirdigi icin Rus isadamina ofke kusarken, eski futbolculari ve yeni menajerleri Leonardo'ya transferi bitirmesi icin tam yetki verdiler. F.Bahce ise Brezilya seferine listesindeki diger futbolcularla devam ediyor. Ancak bu ulkede ligin halen devam etmesi de F.Bahce icin baska bir sorun oldu. Santos'un bu yuzden Alex'i birakmaya yanasmadigi ancak bu futbolcunun transferinde onemli gelismeler kaydedildigi belirtilirken, Alex'i Istanbulspor macina yetistirmek icin calismalar suruyor.

Sag kanat sikintisi
F.Bahce'nin Alex israrinin perde arkasinda sag kanattaki sikintinin yattigi iddia edildi. Fatih'in cezali, Ali Gunes'in de sakat olmasi sebebiyle bu mevkide zorda kalan F.Bahce'nin, Brezilyali futbolcuyu Istanbulspor macina yetistirmek icin yogun caba harcadigi belirtildi. Ancak bugune kadar defansin solunda oynayan Alex'in sag kanattaki sikintiya ne olcude care olacagi supheli.

Gurcan BILGIC - Deniz DERINSU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
GREENCARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir