kapat
05.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Terim acmazda

Sari-kirmizililarda Liverpool karsisinda oynayan 6 yabancili kadro goz doldurdu. Terim simdi, yeni yabanci gelince ligde kimleri kesecegini dusunuyor

En iyi futbol
Amsterdam Kupasi'nda Inter'e 3-0 yenildikten sonra, Liverpool onunde degisik bir kadroyla sahaya cikip super oynayan ve guclu rakibini de 2-1 yenen G.Saray'da, teknik direktor Terim'in akli karisti. Kadrosunda su anda 7 yabanci bulunduran ve bunlarin 6'sini onceki gun ilk 11'de sahaya suren Terim, ortaya konulan futbolla acmaza girdi. Cunku, Liverpool onunde Cimbom, hazirlik doneminin en iyi futbolunu koyarken, lige de oldukca hazir bir goruntu cizdi.

Hasan'siz harika
Bunun disinda Hasan Sas'in yoklugunda orta alanda Ayhan oynadi, ayrica forvette Umit Karan eksiltilip, Batista da orta alana monte edildi. Bu degisiklikler de sari-kirmizili takimin cehresini bastan asagi degistirdi. Ozellikle Hasan'siz Cimbom'un cok iyi oynamasi, bu oyuncunun lig basladiginda yedek kulubesinde kalma ihtimalini guclendirdi. Daha once "Oyle oynayacagim ki, Terim beni yollayamayacak" diyen Batista da, onceki gun bu sozunu dogrular gibiydi. Ancak tum bunlar yabanci futbolcu arayisini durdurmadi.

7 Agustos son gun
Fatih Terim her sekilde orta alana bir yabanci oyuncu almaya ve bu futbolcuyu da CSKA Sofya maclarinda oynatmaya kararli. Ancak bunun icin fazla zaman kalmadi. Cunku UEFA'ya kadro bildirme suresi 7 Agustos Cuma gunu saat 13.00'te bitiyor. Ayrica yeni yabanci geldikten sonra onceki gun super oynayan takimdan kimlerin kesilecegi de merak konusu. Cunku zaten kontenjan geregi ligde sahada ayni anda 5 yabanci bulunabiliyor. Yani, bu Mondragon, Tamas, De Boer, Prates, Batista ve Pinto'dan biri zaten yedek kalacak. Yeni transfer de gelince bir kisi de tribune cikacak. Terim de en zor kararini iste o zaman verecek.

Yasar YALCIN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
GREENCARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir