kapat
05.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

En haziri Besiktas

Kartal lige en hazir takim olarak on plana cikarken, "En iyi transferi yapan takim" yarisinda F.Bahce, Besiktas'i kilpayi gecti. Van Hooijdonk, Prates ve A.Hassan en iyi transferler secildi

Super Lig'de sezonun baslamasina uc gun kala takimlar da son hazirliklarini yapiyor. SABAH, spor yazarlarina yeni sezona girerken goruslerini sordu. Uc sorudan olusan ankette ilk soru "Lige en hazir takim hangisi?" seklindeydi. Besiktas 18 oyla uzak ara birinci gelirken, Genclerbirligi'ne de oylar cikmasi baskent ekibinin bu sezon da ciddiye alinmasi gerektiginin sinyaliydi. "En iyi transferi hangi takim yapti?" sorusunda F.Bahce Besiktas'i adeta fotofinis ile gecerken, Galatasaray cok gerilerde kaldi.

Daum da iyi transfer!
En buyuk yaris ise "En iyi transfer kim?" sorusunda yasandi. F.Bahce'de Van Hooijdonk, G.Saray'da Prates, Besiktas'ta da Ahmet Hassan on plana cikan isimler olurken Christoph Daum'a futbolcular Frank De Boer ve Selcuk kadar oy cikmasi dikkat cekiciydi. Dogan Kologlu, "F.Bahce mantalite transferi yapti; antrenoru ve antrenorun kafasindaki takimi aldi" derken, Zeki Col; Luciano, Selcuk ve Augustine'i de isabetli secimler olarak niteledi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
GREENCARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir