kapat
05.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Sampiyonun tercihi Bilkent

OSS'de tum sorulari dogru yanitlayarak Turkiye birincisi olan Emre Kacar, universite ogrenimi icin Bilkent Universitesi Elektrik-Elektronik Muhendisligi Bolumu'nu tercih etti.

Sinava girmeden once hayalinde Bilkent Universitesi'nde okumak oldugunu ancak sinavda Turkiye birincisi olduktan sonra ODTU, Bilkent ve Bogazici universiteleri arasinda kararsiz kaldigini soyleyen Emre Kacar, "Universiteler arasinda kiyaslama yapinca akademik kariyer yapmak icin en iyisinin Bilkent oldugunu dusundum" diyor.

ANKARA'YI SEVIYOR
Kucuklugunden beri Ankara sevdalisi oldugunu belirten sampiyon, "Ailem Ankarali, ayrica Konya'ya yakin oldugu icin de Ankara daha avantajli. Boylelikle ailemin yanina gidip gelirken de sorun yasamayacagim" seklinde konustu. OSS'de 300 puan alan Konya Meram Fen Lisesi mezunu Kacar Bilkent'te Elektrik-Elektronik Muhendisligi Bolumu'nde burslu okuyacak.

Ozel okullarda kayitlar basladi
Ozel okullar sinavi sonuclarinin temmuz ayinin son haftasinda aciklanmasinin ardindan kayitlar dun basladi. 4-6 Agustos tarihleri arasinda yapilacak kayitlarin ardindan yedek liste on kayitlari yaptirmak icin son tarih 7-8 Agustos olarak aciklandi. Yedek liste on kayitlarinin ardindan yedek liste kayitlari 11 Agustos Pazartesi gunu yapilacak.

Zeynep ISMAN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
GREENCARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir