kapat
05.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Merkez Grubu seffafligi secti

Merkez Grubu sirketleri 'Site.Biz' intranet sitesinde bulustu. Grup calisanlari sirketleri hakkinda her turlu bilgiye aninda ulasabilecek

Merkez Grubu, iletisimi guclendirme ve calisanlarin hayatini kolaylastirmak icin "Site.Biz" adiyla bir intranet sitesi kurdu. Merkez Grubu'na bagli butun kurumlari bir araya getiren site, calisanlarin, kurumla ilgili bilgilere istedikleri an ulasmasini saglayacak.

Merkez Grubu'nu olusturan Merkez Yayin Holding A.S, Merkez Gazete Dergi Basim Yayincilik Sanayi ve Ticaret A.S, Merkez atv Televizyon Produksiyon A.S, Merkez Reklam Pazarlama Danismanlik Sanayi ve Ticaret A.S, Merkez Haber Ajansi A.S, BBD Merkez Dagitim, Organizasyon Pazarlama A.S ve Merkez Izmir Gazete Dergi Basim A.S Intranet sitesi kapsaminda olacak.

Kurumsal kulturun olusturulmasinda cok buyuk katki saglayacagi dusunulen sitenin tanitimi amaciyla duzenlenen toplantida konusan Insan Kaynaklarindan Sorumlu Genel Mudur Yardimcisi Sakir Gulsever, "Teknik birimimizle Insan Kaynaklari'nin olusturdugu bu girisim bir on calismadir" dedi. Site.Biz'de Kurumsal Bilgiler, Insan Kaynaklari, Duyurular, Yonetmelikler, Ne Nerede ve Bilgi Islem Merkezi gibi ana basliklar altinda grupla ilgili genel bilgilere ulasilabildigi gibi personelden gelen bilgilerle calisanlarin mutlu anlari da paylasilacak.

Erhan DOGAN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
GREENCARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir