kapat
05.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Sakiz yuzunden iki hayat karardi

Antalya ve Adana'da iki kisi inanilmaz bir sekilde hayatlarini kaybetti. Adana'daki olay Saricam Mahallesi 23 Sokak 32 nolu evde onceki aksam saat 18.30 siralarinda meydana geldi.

Bir yillik evli Figen Aktas (24), camasir yikadigi evin banyosunda yakinlari tarafindan olu olarak bulundu. Fabrika iscisi Murat Aktas (26) ile 1 yillik evli olan genc kadinin, kaldirildigi hastanede yapilan mudahalede bogazindan bir sakiz cikarildi. Sakizin genc kadinin nefes borusuna kactigi bu nedenle olmus olabilecegi bildirildi. Polis, olayi cok yonlu olarak sorusturuyor.

Antalya Dosemealti Yenikoy Beldesi'nde onceki gun meydana gelen olayda ise 21 yasindaki Fatma Altun, sakiz cignerken nefes almakta zorluk cekmeye basladi. Altun'un cignedigi sakizin nefes borusuna kactigini fark eden aile, sakizi cikarmak icin uzun sure ugrasti. Girisimler sonucsuz kalinca aile, Altun'u ozel bir otomobille 25 kilometre uzaklikta bulunan Akdeniz Universitesi Tip Fakultesi Hastanesi Acil Servisi'ne goturuldu. Genc kiz, doktorlarin tum mudahalelerine ragmen hayata dondurulemedi. Altun'un kesin olum nedeni otopsi sonucu belirlenecek.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
GREENCARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir