kapat
05.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Atis talimi yaparken Ali'yi vurdu

Golcuk'te siselere nisan alan genc, oyun oynayan 6 yasindaki Ali Senol'u oldurdu.

Kocaeli'nin Golcuk Ilcesi'ne bagli Mahmuriye Koyu'nde bir gencin atis talimi, 6 yasindaki bir cocugun olumune neden yolacti. Uzucu olay onceki gun saat 18.00 siralarinda Mahmuriye Koyu'nde meydana geldi. Serap Su Tesisleri'nde calisan Huseyin Senol ile Melek Senol'un uc cocugundan biri olan 6 yasindaki Ali, evlerinin onunde arkadaslariyla oyun oynuyordu. Kucuk cocuk, cevresindeki arkadaslarinin saskin bakislari altinda bir anda yere yigildi.

Kafatasinda mermi
Talihsiz cocuk, arkadaslarinin cigliklarini duyup evin onune cikan yakinlari tarafindan hemen Golcuk Devlet Hastanesi'ne goturuldu. Buradan durumu agir oldugu gerekcesiyle Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen cocugun, cekilen rontgeninde kafatasina saplanmis bir mermiye rastlandi.

Istanbul SSK Goztepe Hastanesi'ne sevk edilmesi kararlastirilan talihsiz cocuk icin Istanbul'dan tam donanimli ambulans talep edildi. Ancak ambulans Izmit'e gelirken, yogun bakimdaki Ali, yasamini yitirdi.

"Olayin pesini birakmayacagim"
Acili baba Huseyin Senol, ambulansin zamaninda gelmemesine tepki gosterirken, "Kocaeli'nde tam donanimli ambulans bulunmamasi tam bir skandal. Cocugumu topraga verdikten sonra bu olayin pesini birakmayacagim" dedi. Jandarma, dizdigi siselere ates ettigi belirlenen A.S'yi (25), kucuk cocugun olumune neden oldugu gerekcesiyle gozaltina aldi. Ote yandan Ali Senol'un olumu, agabeyi Ahmet Cevat ve kardesi Mucahit Senol ile yakinlarini yasa bogdu.

Vedat TASTEKIN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
GREENCARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir