kapat
05.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

ABD hakkinda yeni komplo teorileri

Atta, CIA adina calisan ajandi
Almanya'nin prestijli haber dergisi Spigel, son sayisinda eski Savunma Bakanligi Mustesari Andreas von Bulow'a iki sayfa ayirdi.

Cunku Helmut Schmidt'in Basbakanligi doneminde Savunma Bakanligi Mustesarligi yapan Bulow, 11 Eylul saldirilarinin El Kaide teror orgutu tarafindan duzenlenmedigini one suruyor. Eski diplomatin arastirmasina gore


Saldirilari, Amerika'nin gucunu ve terorle mucadeledeki kararliligini gostermek icin CIA gerceklestirdi. Ucaklari dusuren 19 teroristten 7'si hâlâ hayatta. Nerede olduklari bilinmiyor. Pilotlarin lideri Muhammed Atta, Almanya'da ve Amerika'da ucus okullarina gitmedi. Radikal bir Islamci degildi, aslinda Amerika icin calisiyordu. Saldirilarin ardindan babasina telefon acti. Ya da onu saklayan Gizli Servis, adina babasini aradi. Ucaklar binalara girdigi sirada Dunya Ticaret Merkezi ve Savunma Bakanligi (Pentagon) binasinda bulunanlardan bazilari, saldiri duzenlenecegini biliyordu. Dusurulen ucaktaki yolcularin ailelerini aramis olmalari da tamamen senaryo. Gizli Servis, Arapca yapilan konusmalari, sanki yolcular aramis gibi gosterebilecek guce sahip. Butun bunlarin altinda yatan gercekleri kimse hicbir zaman bilemeyecek...

Yeni Dunya, 2020'de Muslumanlasacak!
Amerika, 20 yil icinde radikal Islamcilar tarafindan ele gecirilecek... Teorinin sahibi ise 1969 yilinda Israil'den Amerika'ya goc eden, kisa bir sure once de "Islam ortaya cikti" adli kitabi yazan Islamci yazari Anis Shorrosh... Shorrosh'a gore radikal Islamcilar Amerika'yi adim adim boyle ele gecirecek

* Louis Farrakhan, Jessie Jackson gibi dini liderler kullanilarak cihad anlayisi yayginlastirilacak. Okul, kutuphane, televizyon, radyo, kilise ve camilerde Islamin ustunlugu anlatilacak.

* Muslumanlar, odul olarak politik mevkilere getirilecek. Hollywood'u kontrol altina alabilmek icin ilgili sirketler satin alinacak.

* Amerika'nin petrol kaynaklari hedef alinacak. Muslumanlar'in Beyaz Saray'da calismaya baslamalari saglanacak.

* Nufusun Muslumanlastirilmasi icin Musluman erkekler Amerikali kadinlarla evlendirilecek.

* ABD egitim sistemini degistirebilmek icin daha cok Musluman okulu acilacak, bilimsel arastirmalara destek verilecek. Universitelerin "Islam Arastirma Merkezleri" haline gelmesi icin yuklu odenek verilecek.

* Dunyanin Islamci teroristlerin degil, Islamin teroristlerin saldirisina ugradigi dusuncesini yayginlastirmak icin seminerler yapilacak. Ulkeye goc eden Muslumanlarin sempatik gorunmesi saglanacak.

* Kopru, su kaynaklari, havaalanlari ve onemli binalara saldirilar duzenlenecek.

* Hapishanelerde Amerikan adelet sistemi yerine Seriat kurallari anlatilarak ayaklanmalar cikmasi saglanacak. Kampuslerde en az bir Islam kursu acilacak.

* Yardim kuruluslari acilacak, geliriyle Islami kuruluslar desteklenecek. Geleneksel yillik toplantilar icin Musluman lobileri kullanilacak.

* Muslumanlik aleyhinde konusanlara tehdit mesajlari gonderilecek. Muslumanlar'in vatandaslik ve oy hakki elde etmesi saglanacak.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
GREENCARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir