kapat
26.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

EROL KAYNAR


Güven bunalımı

Güven ve bunalım... Bu iki zıt anlamlı kelime Beşiktaş'ta gündemi meşgul ediyor günlerden beri. Dur durak bilmeden. Cordoba ile başlayan İlhan Mansız ile doruğa ulaşan. Böyle olunca da şampiyon ve transferler ile kazanılan 'güven bunalımına' dönüşmeye başlıyor ister istemez. Siz okumaktan bıktınız, ben sizden çok bıktım İlhan'la ilgili haberlerden. Yine de elektronik posta adresime 'yüklüce' mesaj gelince bıktığınız konuyu mecburen tekrar açtım toptan cevap verebilmek için.

Neredeyse tüm Beşiktaş camiası bir futbolcunun dizi ile uğraşıyor günlerdir. Başkaca konu yokmuşçasına. Beşiktaş sorunu acilen çözmelidir. Sınırları zorlamadan. Gelecek rapor her ne olursa olsun; her şey İlhan'ın çalışmasına, yani adalelerini güçlendirmesine bağlı. Aksi durumda kimsenin yapabileceği bir şey yoktur. Anlayacağınız konu pamuk ipliğindedir.

Lucescu İlhan'a, yönetim de Lucescu'ya "güveniyoruz" diye diye iş bunalıma sürükleniyor, kimse farkında değil! Ya da farkında olanlar var belli etmiyorlar. "İlhan iyileşirse başkasını istemem" diyen bir teknik adama saygı duymak ile beraber, anlamakta güçlük çektiğimi söylemeliyim.

Perşembenin gelişi...
Hiçbir hazırlık dönemi geçirmeyen, Beşiktaş'ın en yetkili ağızlarının bile 'takip edemediklerini' itiraf ettikleri bir futbolcuya 'ne kadar güvenip' hesaplarınızı bu futbolcu üzerine yapabilirsiniz? Şampiyonlar Ligi de kapınızda iken.

"Altı yabancımız var, yedinciyi alırsak birini tribüne yollamamız lazım" deniyor son günlerdeki söyleşilerde. Konu ile ilgili yönetmelik maddesi hep vardı, yani yeni ortaya çıkmadı ki bugün gündeme getirilsin.

Şimdi;

1-Mevcut kadro lige, özellikle de Şampiyonlar Ligi'ne yeterli midir?

2-Biri tribünde oturacak diye yedinci yabancı oyuncu alınmayacak mıdır?

3-Oyuncu alınacaksa geç kalınmaya başlanmamış mıdır?

Beşiktaş bu soruların cevaplarını süratle ve içtenlikle bulmak zorundadır. Bulmalıdır ki 'güven' fazla samimi olduğu 'bunalımdan' uzaklaşabilsin. "İlhan Mansız'ın raporu çarşamba geliyor" diyorlar.

Atasözünü hepiniz anımsamışsınızdır. "Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur."


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır