kapat
26.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Daum futbolcuları tek tek kontrol etti

Alman hoca, önceki gün saat 23.00'e kadar izin verdiği futbolcuların kampa zamanında dönüp dönmediklerini bizzat denetledi


F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, Almanya kampındaki uygulamalarına bir yenisini de izin gününün gecesinde gerçekleştirdi. Almanya kampında ilk kez 23.00'e kadar futbolcularına izin veren Alman teknik adam, dönüş saatinde de bir detektif gibi yoklama yaptı. Bütün takımın zamanında kampa döndüğünü gören teknik direktör Daum futbolcularına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Daum Bu nasıl sevgi?
Sarı-lacivertliler, iznin ardından ise dün çift idman yaparak hazırlıklarına devam ederken, sabah idmanı çocuklar ve bayanların hücumuna uğradı. Hem bir okul hem de bayanlara yönelik bir eğitim merkezinin bulunduğu tesiste, sarı-lacivertli futbolcuları gören Türk çocukları bir anda sahaya hücum ettiler. Dinlenme zamanı takımın kaldığı otele de çok sayıda gurbetçi akın edince Daum "Bu nasıl sevgi" diye tepki gösterdi. F.Bahçe akşam ise kros yaptı. Antrenmana ishal olan Yusuf katılmadı.

4. rakip A.Bielefeld
F.Bahçe Almanya kampındaki 4. hazırlık maçını bugün Armenia Bielefeld takımı ile yapıyor. Sarı-lacivertliler, Almanya 2.Ligi'nde yer alan rakipleri ile 18.30'da karşılaşacaklar. Maçı Show TV naklen yayınlıyor. Bu maçta denenmek için kampa getirilen Brezilyalı futbolcular Robson Riga ve Anderson Da Silva'nın da forma giymesi bekleniyor.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır