kapat
26.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Enke tamam

İspanyollar'ın bonservisi için 3 milyon Euro istediği Alman kaleciyle 1 yıllık anlaşmaya varıldı. Enke için son olarak Real de devreye girmişti

Rüştü'yü Barcelona'ya bedavaya kaptıran F.Bahçe, İspanyol kulübünün kapıyı gösterdiği Alman kaleci Robert Enke ile anlaşmaya vardı. Geçen sezon Barcelona'da sadece 20 dakika forma giyebilen Alman kaleci, Rüştü'nün gelmesiyle, Arjantinli Bonano ile birlikte satış listesine konmuştu. Enke'nin bonservisi için ücret açıklamayan Barcelona, F.Bahçe devreye girince 3 milyon Euro fiyat belirlemişti. Ancak F.Bahçe yönetiminin pazarlıklar sonrası İspanyol Kulübü'nü bu isteğinden vazgeçirdiği öğrenildi.

Bedavaya mı geldi?
Teknik direktör Christoph Daum'un ısrarla istediği Alman kaleciyle de her konuda anlaşma sağlandığı ve Enke'nin pazartesi günü İstanbul'a gelerek 1 yıllık sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. Real Madrid'in 3.kaleci olarak kadrosuna katmak istediği Enke'nin giderayak İspanyol basınına verdiği şu demeç ise F.Bahçe'nin nasıl bir kaleci aldığını iyi özetliyor "Eğer Barcelona bonservisimi bedavaya vermezse, beni alacak kulüp bulmam imkansız."

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır