kapat
26.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Aslan Erdem'in anısına

Önceki gün vefat eden Sinan Erdem'in anısına Bakırköyspor ile Olimpiyat Stadı'nda karşılaşan G.Saray 5-1 kazandı. Hakan Şükür 3 yıl sonra sarı-kırmızılı formaya golle kavuştu

Siyah formayla çıktılar
Galatasaray, önceki gün hayatını yitiren Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Sinan Erdem'in anısına Olimpiyat Stadı'nda Bakırköyspor ile karşılaştı. Numara yazmayan siyah formayla sahaya çıkan Aslan, maçtan 5-1 galip ayrılırken, Hakan Şükür 3 yıl sonra G.Saray'da ilk maçına çıktı. Şükür 12.dakikada maçtaki gol perdesini açarken, G.Saray'ın diğer golleri 19'da Arif, 71'de Serkan, 75'te Ümit Karan ve 81'de Sabri'den geldi. Bakırköy'ün tek golünü ise 73'te Ali attı.

Almanya seferi başlıyor
Maçta her iki iki devrede ayrı 11'lerle mücadele eden G.Saray'da ayak bileğine darbe alan Pinto yerini Ümit'e bıraktı. Yan hakemin olmadığı mücadeleyi G.Saray yardımcı antrenörü Müfit Erkasap yönetti. PAF takımı için denenmek üzere getirilen Macar Daniel Toszser de ikinci yarıda forma giydi. Bu arada maça seyirci alınmayacağı bildirilmesine rağmen Olimpiyat Stadı'na gelen 1500 kişi maçı izledi. Hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, bugün sabah Almanya'ya gidiyor. Sarı-kırmızılı ekip yarın da Hertha Berlin ile karşılacak.

Süleyman GÜLTEKİN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır