kapat
26.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Aşkta Amerikan rüyası!

Ebru Destan, "Bana güvenmemekte haklısınız. Özcan o günlerde beraberliğimizin duyulmamasını istediği için hep inkar ettim. Ama sonuçta bu durumdan yara alan ben oldum.

Size söz verdim. Artık yalan yok, inkar yok" dedi ve anlatabileceklerini anlattı. Bir ay önce Özcan Deniz ile birlikte Amerika'ya giden Ebru geçmişten güzel dersler çıkarmış. Şimdi gelelim, 1,5 yıl önce biten bir aşkın hikayesine...

"SEVİYORDUM, GİTTİM"
Beraberlikleri döneminde Ebru ile Özcan'ın en büyük hayali birlikte Amerika'ya gitmekmiş. Ve iki yıl önce Amerika vizesini birlikte almışlar ama gidememişler. Bu kez Özcan Ebru'yu davet etmiş. Hayali birlikte yaşamak için... Özcan Amerika'dan dönmeden Ebru fazla konuşmak istemiyor. Son derece temkinli. Sadece "Seviyordum, istedim ve gittim" dedi. Ebru'nun anlattıklarından şu sonuca vardım İki yıl önce sudan sebeplerle biten ve Amerika'da yeniden kıvılcımlanan aşkın geleceği Özcan Deniz'in Türkiye'ye dönüşüyle yön kazanacak. Aşk hep var mıydı yoksa bir Amerikan rüyası mıydı, hep birlikte göreceğiz.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır