kapat
26.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Oraya tankla girerim!

Müzik şirketinin yeni Genel Müdürü ile telefonda görüşmek isteyen Çelik, "Toplantıda" yanıtını alınca, çılgına dönüp küfürler etti. Sonuç Çelik'e dava açıldı

Duyduklarım karşısında şoka girdim, inanamadım. "Acaba Çelik bunları gerçekten söylemiş midir?" diye araştırma yaptım, konuştuğum insanlar olayı doğruladılar ama "Bizim terbiyemiz elvermez. Neler söylediğini telaffuz edemeyiz" dediler.

Olay şu Çelik, bir süredir yönetim karmaşası yaşayan Universal Müzik'in sanatçısı. Eski Genel Müdür Süha Yavuz döneminde şirketle ilişkileri gayet iyiydi. Universal'de geçtiğimiz günlerde yeni bir yapılanma oldu ve Genel Müdür olarak Hasan Ferit Giresunlu atandı. Çelik, yeni Genel Müdür ile görüşmek için şirketi aramış. Telefonu açan sekreter de Giresunlu'nun toplantıda olduğunu söylemiş. Ve Çelik başlamış küfür etmeye. Kusura bakmayın, ben de yazamıyorum. Ama "Gelirim, senin ...... tankla g....." gibi laflar etmiş. "Ne toplantısı. Niçin toplantıyı bölemiyor. Allah'la mı toplantı?" diye bağırmış. Şoka giren sekreter de eğer isterse yetkili başka kişilerle kendisini görüştürebileceğini söylemiş. Telefonu şirketin avukatı Umut Deniz'e bağlamış. Deniz telefonu açtığında Çelik hakaretlere devam etmiş. Bu gergin görüşmelerden sonra Çelik, internet sitesinde şirket yöneticileri hakkında ağır bir yazı yazmış. Önceki gün siteye baktım, yazı yoktu. Çünkü olay yargıya intikal etmiş.

TELEFONDA HAKARET ETTİ
Dün şirketi aradım ve avukat Umut Deniz'le görüştüm. "Bir telefon talihsizliği yaşadık. Konu yargıya intikal etti. Kişisel olarak takip ediyorum. Bu benim şahsi davam. Ama burada çalıştığım için tabii şirketi de bağlıyor. Birden fazla dava söz konusu" dedi.

Deniz'in açtığı hakaret davası, Beyoğlu Asliye Hukuk Mahkemesi'nde, adli tatilin bitiminde başlayacakmış. "Size neler söyledi?" diye çok ısrar ettim ama konuşmadı Umut Deniz. Çelik'in internet sitesindeki yazının kaldırıldığını da doğruladı. Çelik'i yıllardır tanıyorum. Ama son yıllarda ona bir şeyler olmaya başladı. Kafası fazla karışık gibi. Kendini çok yukarılarda, aşmış görüyor. Bu kadar 'aşmış' olduğunu iddia eden bir adamın bir telefon konuşmasında bu denli aşağılara inmesine bir anlam veremedim...

ÇELİK'LE İLGİLİ İDDİALAR
Malumunuz, geçtiğimiz kış Çelik'in Dost grubuyla ilgili bağlantıları olduğu iddia edilmişti. O günlerde de medyaya "Bir grup vatansever" imzalı, içinde Çelik'le ilgili iddiaların yer aldığı bir metin yollanmıştı. Aktüel dergisi geçen hafta bu iddialardan yola çıkarak Çelik'le röportaj yapmış.

Popçu Çelik ajan mı? JİTEM tarafından özel istihbarat eğitimine tabi tutuldu mu? Askerliğini yaptığı sırada Jandarma Eğitim komutanı ile özel bir görüşme yaptı mı? Bütün bu soruları sormuşlar, o da yanıtlamış.

Çelik'in 'tankla girerim' sözünü duyunca, röportajı bir kez daha okudum. Çelik yine çok karmakarışıktı benim de kafam karıştı!


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır