kapat
26.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

'Bacaklarını kırarız' tehdidi

Zeytinburnu sahilinde öldürülen Önder Özçebi'nin 'Hülya'nın peşini bırak, yoksa bacaklarını kırarız' diye tehdit edildiği belirlendi

Zeytinburnu Sahili'nde geçtiğimiz Salı gecesi sevgilisi Hülya Fidan'ın gözleri önünde öldürülen 19 yaşındaki Önder Özçebi'nin cinayetinin ardındaki sır perdesi henüz aralanmadı. Annesi Özçebi'nin öldürülmeden bir kaç gün önce evine telefon açan şahıslar tarafından, "Önder, Hülya'nın peşini bıraksın. Yoksa bacaklarını kırarız" şeklinde tehdit edildiği ortaya çıktı.

Cinayetten sonra geniş çaplı bir araştırma ve soruşturma başlatan polis, Özçebi'nin vurulduğu yerde yaptığı incelemede 2 boş kovanın yanında bulduğu patlamamış 2 merminin, katilin Özçebi'ye 4 el ateş açtığını kanıtladı. Oysa, sevgilisi Hülya Fidan, ilk ifadesinde, '2 el ateş açıldı' demişti.

KATİL TANIDIĞI BİRİ Mİ?
Hülya Fidan'ın ifadesini inandırıcı bulmayan polis ekipleri, cinayetle ilgili küçük bir ipucu yakalayabilmek için genç kızın bir çok kez ifadesine başvurdu.

Önder Özçebi'nin, tanıdığı birileri tarafından öldürüldüğü ihtimali üzerinde duran polis, dün gece başlattığı operasyonla gencin çok sayıda arkadaşını gözaltına aldı. Polis, en küçük bir ipucuna ulaşabilmek amacıyla, sevgilisi Hülya Fidan'ın cep telefonu görüşmelerini de incelemeye aldı.

Özer KILIÇ - Müslim SARIYAR


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır