|
 |
|

Bodrum'da Sezen sov
Antik Tiyatro'da 3 bin kisiye muzik ziyafeti veren Minik Serce esprileriyle de hayranlarini costurdu. Koyu renk saclarini sariya boyattigi da gozlerden kacmadi
Pop muziginin efsane ismi Sezen Aksu, gectigimiz aksam Bodrum'daki Antik Tiyatro'da muhtesem bir konser verdi. "Gulumse" adli hit sarkisiyla sahneye cikan Aksu'daki buyuk degisim gozlerden kacmadi. Saclarini sariya boyattigi gorulen Aksu, derin bacak yirtmacli elbisesiyle de bacak sov yapti.
3 BIN KISI IZLEDI
Unlu sanatci, artik birer klasik haline gelen sarkilariyla kendisini izlemeye gelen 3 bin kisiye muzik ziyafeti cekerken, sarki aralarindaki esprileriyle de herkesi kahkahaya bogdu. Konserlerinde fotograflarinin cekilmesinden pek hoslanmayan unlu sanatci, bu kez basta gazeteciler olmak uzere herkesi sasirtti. Aksu, bir ara esprili bir sekilde gazetecilere poz bile verdi. Bodrum'a saat 13.30'da inen Aksu, hemen Torba'daki Zeytinada Oteli'ndeki dubleks suitine yerlesti. Odasinda yaklasik iki saat dinlendikten sonra saat 17.00'de konser alaninda prova yapti. Unlu sanatci 21.00'de ise Antik Tiyatro'da hayranlarinin karsisina cikip, tam uc saat boyunca muhtesem bir muzik ziyafeti cekti. Bu arada Sezen Aksu'nun konserini izleyenler arasinda oglu Mithat Can'in babasi olan eski esi Sinan Ozer de vardi. Bodrum'da yasayan Ozer, esi ve cocuklariyla birlikte eski esinin konserini buyuk bir keyifle izledi.
Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya
tiklayin
|
|
|
|