kapat
03.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Aman dikkat

Kritik maçlarda kırmızı kart gören, sinirlerine hakim olamayan, taraftarla kavga eden, özel yaşamında sorunlar olan Hollandalı, ülkesinde istenmeyen adam

F.Bahçe ve G.Saray'ın almak için kapıştığı Hollandalı santrfor Pierre Van Hooijdonk için ülkesinden pek de iyi sinyaller gelmiyor. İki tarafın da anlaştığını iddia ettiği 34 yaşındaki yıldız futbolcunun kaprisleri, özel yaşamındaki sıkıntılar ve önemli maçlarda hırçınlığının getirdiği problemler ve her düşündüğünü dile getirmesi Hollanda'da büyük tepkilere neden oldu.

Bu sezon Ajax ile oynanan maçta kırmızı kart görmesi taraftarın tepkisine yol açtı. Sinirine hakim olamaması ve sorumsuz hareketleri, şampiyonluğun kaçmasına neden oldu. Sık sık sakatlanması da eklenince 28 gol atmasına karşın tribünlerden "Gitsin" sloganlarının atılmasını beraberinde getirdi.

Seyirciyle kavgalıydı
Düşündüğünü söylemesi de Feyenoord camiasının tepkisini çekti. Hollanda Ligi'nde yürekten oynayacağı tek takımın kariyerine başladığı RKC Waalwijk olduğunu söyleyerek yine sıkıntı yarattı. Bu demeci yüzünden bin kadar taraftarın her maç onun aleyhine bağırmasına neden oldu. Bunların yanında özel hayatında eşiyle yaşadığı birtakım problemler de futbolunu etkiliyor.

Galip ÖZTÜRK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır