kapat
02.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Kardeşlere yan bakılmıyor

1 numaralı seribaşı Serena Williams, Capriati'yi, Venüs Williams da Davenport'u yenerek yarı finale yükseldi... Erkeklerde Ferrero turnuvaya veda etti

Sezonun 3. Grand Slam'ı Wimbledon Tenis Turnuvası'nda yarı finalistler belli oldu. Turnuvanın 1 numaralı seribaşı ABD'li Serena Williams vatandaşı Capriati karşısında ilk seti kaybetmesine karşın rakibini elemeyi başardı. (2-6, 6-2, 6-3).. Venüs Williams ise Davenport karşısında ilk seti 6-2 kazandı. İkinci seti aynı sonuçla rakibine kaptıran Venüs son sette rakibine adeta top göstermedi.

Seti 6-1 maçı da 2-1 kazanarak tur atladı. 2 numaralı Belçikalı Clijsters ise İtalyan Farina'ya ilk seti 7-5 vermesine karşın sonraki setleri 6-0 ve 6-1 alarak yarı finale adını yazdırdı. Son yarı finalist ise sezonun 2. Grand Slam'i Fransa Açık'ın şampiyonu Justine Henin-Hardenne'di. Henin, Rus Kuznetsava'yı 6-2'lik setlerle eledi. Öte yandan tek erkeklerin 4. turunda yapılan tek maçta, 13 numaralı seribaşı Fransız Grosjean, bu yılın Fransa (Roland Garros) Turnuvası Şampiyonu 3 numaralı seribaşı İspanyol Juan Carlos Ferrero'yu, 6-2, 4-6, 7-6 ve 7-6'lık setlerle 3-1 yendi ve eledi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır