kapat
02.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Sıra nikahta

İbrahim Üzülmez'in nikahında G.Antepspor Başkanı Celal Doğan, siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Hüsnü Güreli'ye yeşil ışık yaktı

Hayırlı iş konuştular
Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez'in Kocaeli'deki nikahı, kulüp adına da hayırlı bir işe vesile oldu. Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Hüsnü Güreli, nikah şahitliği için salona gelen Gaziantepspor Başkanı Celal Doğan'a, İbrahim Toraman için bir teklif daha yaptı. Bu oyuncu için Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saray devreye girmiş ancak, Celal Doğan gelecek sezon UEFA Kupası'nda mücadele edeceklerini, bu yüzden futbolcu satmayacaklarını, aksine kadrolarını takviye edeceklerini belirterek, transferi engellemişti.

İki düğün olmaz
Nikahta, Doğan'ın yanına giden Hüsnü Güreli, "Hadi başkan şu işi burada bitirelim. İbrahim Toraman da bize gelmeyi istiyor. İnadından vazgeç de transferi noktalayalım" dedi. Ancak Celal Doğan, Güreli'ye esprili bir yanıt verdi "İki düğün bir arada olmaz." Hüsnü Güreli de hazır cevaplıkta Doğan'dan aşağı kalmadı "Madem öyle önce nişanı yapalım. Nikahı da daha sonra hallederiz." Bunun üzerine Celal Doğan da "Hayırlısı neyse o olur" diyerek, daha önceki tavizsiz tavrında bir yumuşama olduğunun sinyalini verdi.

Celal Doğan'a sıkı pres
Bu diyaloğun ardından İbrahim Toraman için umutlanan Beşiktaş yönetimi, hemen girişimlere başladı. Siyasetçilerden işadamlarına kadar bir çok hatırlı kişiyi araya sokan siyah-beyazlılar, Celal Doğan'ı bu konuda ikna etmek için her şeyi yapıyorlar. F.Bahçe ve G.Saray'ın da istediği İbrahim Toraman konusunda Kartal'ın en büyük avantajı futbolcunun kendisiyle anlaşmış olması.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır