kapat
02.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Selçuk artık Fenerli

F.Bahçe, G.Saray'la çekiştiği İstanbulsporlu Selçuk'la resmi sözleşme imzaladı. Kanarya, Gökdeniz için Trabzonspor'a Serhat'ı önerdi
Transferde sessiz kaldığı yolunda eleştirilen Fenerbahçe, Aurelio'dan sonra ikinci transferini de yaptı. Daha önce G.Saray'ın da talip olduğu İstanbulsporlu Selçuk, dün kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Selçuk imzayı attıktan sonra da "Herkesin bir hayali vardır. Benim de hayallerim arasında ilk sırayı Fenerbahçe'de oynamak alıyordu. Şimdi bu gerçek oldu. Bundan sonraki amaçlarım arasında Avrupa'da futbol oynamak ve Türk futbolunu temsil etmek de var" ifadesini kullandı.

F.Bahçe'de Yusuf affedildi
Bu arada F.Bahçe'nin Gökdeniz için Trabzonspor'a Serhat'ı teklif ettiği öğrenildi. Sarı-lacivertli takımın gerekirse Serhat+para teklifinden bulunmaya hazır olduğu da sızan haberler arasında... Trabzon bu teklife sıcak bakıyor. Öte yandan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, geçen sezon ortasında kadrodışı bırakılan futbolculardan Yusuf'u yönetim Daum'un isteğiyle affetti. Teknik direktör Daum ile görüşen Yusuf'un, ardından Samandıra'ya gidip basına kapalı gerçekleştirilen idmana katıldığı bildirildi.

Haydar PINARCI


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır