kapat
02.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Daum devrimi

Artık koşmayana, antrenmana çıkmayana, kulüple sorun yaşayana forma yok. Gökdeniz ve V.Hooijdonk'un alınması halinde Daum'un listesi de tamam olacak

Taktik artık 4-4-2
Yeni sezon çalışmalarına pazartesi günü başlayan Fenerbahçe'de Christoph Daum'un kafasındaki taktik ve oyun düzeni de şekillenmeye başlıyor. Yeni sezonda özellikle deplasman maçlarındaki sıkıntıyı gidermek için çok koşan ve mücadele eden bir takım yaratmayı planlayan Alman teknik adam transfer listesindeki oyuncuların hepsine imza attırılmasını bekliyor. Bütün transferler tamamlanıncaya kadar elindeki oyuncularla güç ve kondisyon konusunda mesafe kat etmek isteyen Daum'un takımı 4-4-2 oynatması ve geçen yılki onbirden çok daha değişik bir ekibi sahaya sürmesi bekleniyor.

Kalede sorun var
Rüştü'nün Barcelona'ya gidişinin ardından Fenerbahçe'deki en sorunlu bölge haline gelen kaleci problemini çözmek için Hırvat Pletikosa'dan yanıt bekleniyor. Ümit Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Volkan ise yeni sezonda Rüştü'yü aratmayacağı iddiasını Daum'a da aktardı. Savunmanın sağında Fatih Akyel ile Ali Güneş alternatifi var. Orta bölgede Santoslu Alex, Ümit Özat, İsmail Güldüren, Hakan Bayraktar arasında mücadele yaşanması bekleniyor. Frank De Boer'in durumu ise henüz netlik kazanmadı. Solunda Sakaryaspor'dan alınmasına kesin gözüyle bakılan Mahmut Hanefi ve Erhan Albayrak var.

Forvette banko Tuncay
Orta alanda Santoslu Fabiano ve Trabzonlu Gökdeniz'in transferlerinde önemli mesafe alındı. Selçuk, Kemal, Aurelio, Rebrov, Ceyhun, Yusuf arasında büyük bir savaş yaşanacak. Johnson ise Daum tarafından gözden çıkartılan yabancılar arasında. Forvet ise bir başka Santoslu Ricardo ve Van Hooidok üzerine kurulmuş durumda. Fransa'da büyük çıkış yapan ve bütün Avrupa'nın gözdesi haline gelen Tuncay bankolar arasında. Affedilen Serhat da Daum'un yeni sezonda umut bağladığı oyunculardan biri. Bu bölgeye son adam olarak Bursalı Okan veya Adanalı Necati'nin de alınması gündemde.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır