kapat
02.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Terim'den onay çıktı

Hakan Şükür'ü evine davet eden Fatih Terim, "G.Saray'a dön" davetinde bulundu. Hakan da "Para sorun değil. Gelirim" karşılığını verdi

Hizmet süren dolmadı
G.Saray camiasının küskün ikilisi Fatih Terim ile Hakan Şükür arasında Hasan Şaş'ın Adana'daki düğününde başlayan yakınlaşma İstanbul'a taşındı. Hakan Şükür'ü önceki gece evine davet eden Terim, aralarındaki küskünlüğün gereksiz yere uzadığını belirterek, "G.Saray seni dünyaya tanıtan kulüp. Florya da evin. Hizmet süren daha dolmadı. Eğer istersen yeniden aramıza dönebilirsin. Seni seve seve kucaklarız. Camiada da senin geri dönmeyi isteyen çok insan var" dedi.

Bolton'dan teklif var
Terim'in bu yaklaşımına çok sevinen Hakan Şükür de "Hocam, benim size karşı bir terbiyesizliğim olmadı. Arada gidip gelen laflar sorun varmış havasını yarattı. Galatasaray formasını giymek doğrusu beni heyecanlandırır. Konu G.Saray olunca para da sorun olmaz" karşılığını verdi. UEFA Kupası'nı kazanmalarının ardından G.Saray'dan ayrılan ikilinin yeniden buluşma olasılığının çok yükseldiği belirtiliyor. Öte yandan İngiliz basını, Bolton'un Hakan Şükür'ü istediğini yazdı.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır