kapat
02.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Harekât başladı

Ali Dürüst Florya'da 4 futbolcuya imza attırdı. Ahmet Demet İngiltere'ye giderken Canaydın'ın Avrupa turu da bugün başlıyor

Prates; Türkçe öğreneceğim
Transferin suskun kulübü Galatasaray dün transfer atağına kalkarken ilk iş olarak 4 yeni transferine imza attırdı. Florya'daki G.Saray Caf'de gerçekleşen imza töreniyle Orhan Ak, Ömer Erdoğan ve Murat Erdoğan 3, Cesar Prates de 2 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşmeye imza koydular. 2.Başkan Ali Dürüst, "Geleceğin takımını yaratıyoruz" derken, Prates, "Futbolun dili tüm dünyada aynı ama Türkçe de öğreneceğim. İspanya ve Portekiz'de forma giydim. G.Saray da bir dünya kulübü" açıklamasında bulundu.

Arsenal, Kanu'yu serbest bıraktı
Sarı-kırmızılılar dış transferde de çalışmalarını yoğunlaştırdı. Başkan Canaydın'ın bugün İtalya'ya gidip ardından İspanya'ya giderek Frank de Boer'in istediği 2.2 milyon Euro'da indirim yapmaya uğraşacağı öğrenildi. Hollandalı'nın "Evet" demesi halinde Overmars'ın da gelmeye hazır olduğu ileri sürüldü. Sportif A.Ş.'nin başındaki Ahmet Demet de İngiltere'de Kanu'nun transferini gerçekleştirmek için temaslarda bulunuyor. Arsenal Kanu'ya sözleşmesini feshetmesi için açıktan 1 milyon Pound veriyor. Bu arada Cimbom Rumen Burca ile de ilgileniyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır