kapat
30.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Ünlü türkücü Güler Işık'ı yıkan ölüm

Valide Sultan Köprüsü'nde 6 kişinin bir kişiyi denize attığı ihbarını alan polis, birkaç saat sonra Yenikapı'da Sabri Gültekin'in cesedini buldu

Ünlü türkücü Güler Işık'ın ağabeyi Sabri Gültekin, İstanbul Yenikapı sahili açıklarında dün esrarengiz bir şekilde ölmüş halde bulundu.

Valide Sultan Köprüsü'ndeki güvenlik görevlisi, önceki akşam '155 Polis İmdat'ı arayarak, "Haliç'te bir bottan 6 kişinin bir şahsı denize attığını" ihbar etti. Alarma geçen polis, Haliç'in ortasında terk edilmiş bir tekne buldu. Köprünün altında kan lekeleri ve esrarlı izmarit de bulan ekipler, bunları incelemeye aldı. Sabaha dek süren çalışmalar, ceset bulunamayınca sona erdirildi. Birkaç saat sonra ise Yenikapı açıklarında bir erkek cesedi bulundu. Kıyıya çıkarılan cesedin üzerinden Sabri Gültekin adına bir mavi kart çıktı.

"HİÇ DÜŞMANI YOKTU"
Yapılan araştırma sonucu 4 çocuk babası Gültekin'in ünlü türkücü Güler Işık'ın ağabeyi olduğu ortaya çıktı. Acı haberi alır almaz Adli Tıp Morgu'na koşan Işık, "Hiç düşmanı yoktu. Son dönemde sık sık alkol alıyordu. Evde ailesine 'çok sıkıntım var' demiş, sürekli üzgünmüş ama ne olduğunu anlatmamış" dedi. Adli Tıp raporunu bekleyeceklerini kaydeden Işık, "Aşırı alkol aldıktan sonra ayağı kayıp denize düşmüş olabilir" diye konuştu. İhbarı yapan güvenlik görevlisini sorgulayan polis, ihbar ile Yenikapı Sahili'nden çıkan ceset arasında bağlantı olup olmadığının araştırıyor.

Rıdvan TEZEL - Serdar CANIPEK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır