kapat
27.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ÅžANS&OYUN
ACİL TEL

Silahımı sattırmam

Trabzon Teknik Direktörü Aybaba, "G.Saray, Beşiktaş ve F.Bahçe kadar biz de ligde iddialıyız. Gökdeniz gibi bir silahı neden rakibe satalım" dedi

Gökdeniz çok mutlu
Trabzonspor Tekniek Direktörü Samet Aybaba Dorukkaya Kampı'nda SABAH'a konuştu. Ligde en az Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe kadar şampiyonlukta iddialı olduklarını belirten Aybaba "Onun için kadromuzda hiçbir futbolcumuzu bu kulüplere kaptırmak niyetinde değiliz. Ve şüphesini bile taşımıyoruz. Gökdeniz Trabzonspor'un son yıllarda yetiştirdiği yıldız futbolculardan biri. Gökdeniz'in, Galatasaray veya Fenerbahçe'ye gitmesi demek düşmana silahınızı teslim etmek demektir. Kaldı ki Gökdeniz'de Trabzonspor'da çok mutlu olup, burada futbol yaşamını sürdürmek istiyor" dedi.

Transfer daha bitmedi
Transferin bitmediğini belirten Aybaba şöyle konuştu "Bu sene kadromuzu yine genç ve yetenekli oyuncularla takviye etme yoluna gittik. Bunları kadromuza dahil ederken asla aceleci olmadık. Oyun yapımıza uygun olan futbolcuları transfer ettik. Ama Trabzonspor için transfer bitmedi. Özellikle savunmamızın sol tarafını ve orta sahada beyin görevini yapacak arkadaşlara ihtiyacımız var"

Fehmi ÖZGÜLER


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır