|
 |

ABD kredisi geliyor
G.Saray yönetimi, Ali Sami Yen Stadı'nın yıkımı ve yeni inşaat için gerekli olan 100 milyon $'lık kredi için ABD şirketini seçti
İki haftada geliyor
G.Saray Başkanı Özhan Canaydın'ın, "Birkaç gün içinde kesin sonuç alacağız" diye açıklama yaptığı kredi görüşmeleri nihayet tamamlandı ve sarı-kırmızılı yönetim, Ali Sami Yen Stadı'nın yıkımı ve yenisinin yapılması için gerekli olan krediyi, iki seçenek arasından Amerikalılar'dan almayı tercih etti. 100 milyon $'lık kredinin iki hafta içinde G.Saray'ın kasasına gireceği ve sonrasında da yönetimin Ali Sami Yen Stadı'na ilk kazmayı vuracağı belirtildi.
Transfere 30 milyon $
Sarı-kırmızılı yönetim 100 milyon $'lık kredinin 70 milyon $'ını stat yıkımı ve inşaası için kullanacak, kalan 30 milyon $'lık bölümü de transfere ayıracak. 2.Başkan Ali Dürüst, konuyla ilgili olarak, "Para kasamıza girmeden kesinlikle harekete geçmeyeceğiz. Ancak şu anda hiçbir sorun yok. Çok kısa bir süre daha beklemek zorundayız. İki hafta içinde herşey hallolacak" şeklinde konuştu. Sarı-kırmızılılar, gelecek sezon maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklar.
Erkan KOYUNCU
Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya
tıklayın
|
|
|
|