kapat
04.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


En büyük kim?

İlk randevuda sezonun MVP'si Duncan'a sahip Spurs, süper yıldız Kidd'in taşıdığı Nets'i konuk ediyor. Maç yarın sabah 03.00'te NTV'den yayınlanacak

NBA'de Lakers'ın üç yıldır elinde tuttuğu şampiyon unvanı bu sezon el değiştirecek. San Antonio Spurs ile New Jersey Nets, basketbolun zirvesine çıkabilmek için karşı karşıya geliyorlar. 7 maçlık kapışmanın ilk randevusu bugün San Antoino'da oynanacak. Karşılaşma yarın sabaha karşı saat 03.00'de NTV'den canlı olarak yayınlanacak. Final serisinin diğer maçları da NTV'den evlerimize ulaşacak.

Duncan mı, Kidd mi?
Spurs ile Nets arasındaki final serisinin kilit oyuncuları olarak Tim Duncan ve Jason Kidd gösteriliyor. Son iki sezonun en değerli oyuncusu Duncan, 23.3 sayı, 12.9 ribaund, 3.9 asist olan ortalamalarını play-off'ta 24.9 sayı, 14.8 ribaund, 5.3 asiste taşımıştı. NBA'in en iyi kurucusu olarak gösterilen Kidd ise play-off'ta 20.3 sayı, 8.4 ribaund, 8.3 asist ortalamalarıyla tavan yaptı.

Pota altında Spurs güçlü
Seride kritik eşleşmeler ise Jason Kidd-Tony Parker, Kenyon Martin-Tim Duncan ve Kerry Kittles-Stephen Jackson olarak gösteriliyor. Nets bu eşleşmelerde Kidd ile avantaj sağlarken, Spurs pota altından Duncan'a, dışardan da Stephen Jackson'ın şutlarına güveniyor. Hızlı hücuma yatkın Nets, play-off'ta son 10 maçını kazanarak yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
sempozyum
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır