kapat
04.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Türler Viyana'da

Avrupa Futbol Şampiyonası eleme gruplarında Slovakya ile karşılaşacak olan Türkiye A ve Ümit Milli Takımları dün özel bir uçakla Avusturya'nın başkenti Viyana'ya geldi.

Sakatlıkları süren Sergen Yalçın ve Fatih Tekke, kadrodan çıkarıldı. Slovakya'daki koşullar uygun olmadığı için, maç öncesi Viyana dışındaki Vösendorf kasabasında kampa girecek olan A ve Ümit Milli Takımları, Viyana Schwechat Havaalanı'ndan doğruca kamp yapacakları otellere hareket ettiler.

7 Haziran'a kadar kamp
Vösendorf kasabasında 7 Haziran'a kadar kamp yapacak olan A ve Ümit milliler birbirlerinden uzakta iki ayrı otelde kalacaklar. Ümitler 7 Haziran'da, A Milli Takım da 8 Haziran'da Slovakya ile karşı karşıya gelecek. Slovakya'da totaliter rejimin yıkılmasından sonraki serbest yaşam tarzından sporcuların rahatsız olabileceği düşüncesiyle, Oyuncuların, Slovakya yerine Avusturya'da kampa alındığı belirtildi. Milli Takım kafilesini, Schwechat Havaalanı'nda, Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Mithat Balkan ve bazı büyükelçilik mensupları karşıladı

Vahap HACIOĞLU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
sempozyum
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır