kapat
04.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Hakan'a veto

Transfer Komitesi Üyesi Emin Önal, "İlhan, Ahmet ve Sinan varken Hakan Şükür'ü almaya çalışmamızın anlamı yok. Hakan'ın adı hiç geçmedi" dedi

Sergen Yalçın ve İlhan Mansız'ın "Hakan Şükür'ü isteriz" sözleriyle alevlenen Beşiktaş-Hakan Şükür flörtüne siyah-beyazlı kulüpten veto geldi.

Beşiktaş Transfer Komitesi üyesi Emin Önal, Hüsnü Güreli başkanlığındaki 5 kişilik komitenin gündemine Şükür'ün hiç girmediğini belirterek, "Kadromuzda İlhan ve Ahmet Dursun gibi iki golcü var. Altay'dan Sinan'la da anlaştık. Hakan önemli bir oyuncu. Ama aynı bölgeye bu kadar oyuncu almamız mümkün değil" dedi.

Transferde şu ana kadar Gençlerbirliği'nden Ahmed Hassan, Altaylı Sinan ve Galatasaray'dan Emre Aşık ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirten Önal, "Beşiktaş için birçok isim ortaya atılıyor. Beşiktaş'ta bir transfer komitesi vardır. Bu komitenin başkanı Hüsnü Güreli ve üyelerinin dışında, yapılan transfer açıklamalarına inanılmamasını istiyoruz" diye konuştu.

Cordoba'ya güvenoyu
Transfer Komitesi üyesi Kıvanç Oktay ise geçtiğimiz sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen İtalyan Federico Giunti ile Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba'nın takımda kalmasını istediklerini söyledi.

Oscar Cordoba ve Federico Giunti için kulüpleriyle görüşmelere başladıklarını ifade eden Kıvanç Oktay, "Şu anda olumsuz bir durum yok. İnşallah anlaşmaya varır, iki futbolcumuzu gelecek sezonda da kadromuzda görürüz" şeklinde konuştu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
sempozyum
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır