kapat
04.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Maaş mı verecekler?

Geleceğini düşündüğü için G.Saray'a geçtiğini belirten İsrailli yıldız, "Sarı-kırmızılı takımdaki geleceğimi bu yaz bitene kadar düşüneceğim" dedi

Hocalarım hep sertti
G.Saray'ın İsrailli yıldızı Haim Revivo, ülkesinde basına ilginç açıklamalarda bulundu. Revivo, sarı-kırmızılı takımdaki geleceği konusunda hala düşündüğünü ve net bir karar vermediğini söyledi. Revivo, "Terim'in sertliği nedeniyle problem yaşadın mı" sorusuna "Böyle bir sorun yaşamadım. Ben Celta'da Victor Fernandez, F.Bahçe'de Mustafa Denizli ile çalıştım. Onlar da sertti" dedi.

Baskı Terim'i etkiledi
Revivo, asıl sorunun başka olduğunu belirterek, "İstediğim yerde oynatılmadım ve en önemlisi yeterince şans bulamadım. Takımın üzerinde baskı vardı. Bu hem bizi hem Terim'i olumsuz yönde etkiledi" diye konuştu. İsrailli yıldız, G.Saray'daki geleceği konusunda ise, "Kararımı yaz aylarında vereceğim. Sezon öncesi kampı başlayana kadar vaktim var" ifadesini kullandı.

Aileme kim bakacak?
F.Bahçe'den G.Saray'a transferi olay yaratan Revivo, "Bana kızan F.Bahçe taraftarları ben futbolu bıraktıktan sonra aileme bakmayacak. Bana maaş da vermeyecekler. Bu transferde tamamen kendimin ve ailemin geleceğini düşündüm. Benim başka işlerle uğraşmama kızanlar da var. Ben teknik direktör olmayacağım. Bu yüzden futbol sonrası yaşamımı düşünmek zorundayım" dedi.

Başarısız değilim
İsrailli yıldız, "Bu sezon neden başarılı olamadınız" sorusuna ise "Kesinlikle kötü bir sezon geçirdiğime inanmıyorum. Mükemmel olduğunu söyleyemeyiz ama ortada bir felaket de yoktu. Ligde Galatasaray formasıyla 3 gol attım ve birkaç da kritik asist yaptım. Oynayabildiğim sürece takıma gerekli katkıyı yaptığımı düşünüyorum" yanıtını verdi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
sempozyum
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır