kapat
04.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Darbe hazırlığı

Yıldırım'ın "Adayınız varsa çıksın" ve "Şubat'tan sonra yokum" sözleri üzerine bir araya gelen muhalifler Hakan Uzan'ı başkanlığa hazırlıyorlar

Şöhretler topluluğu
Daum'un teknik direktörlüğe getirilmesine karar verilen pazartesi günkü yönetim kurulu toplantısının bitiminden birkaç saat sonra Balmumcu'daki Plaza Otel'de Fenerbahçe camiasının bir başka bölümü önemli bir toplantı yaptılar. Ali Şen, Cavit Çağlar, Hakan Uzan, Şadan Kalkavan, İTO Başkanı Mehmet Yıldırım, Vefa Küçük, Bayram Arslan, Gürbüz Refioğlu, Orhan Keçeli, Niyazi Önen, Abdullah Acar, Erdoğan Şenay, Necdet Menzir ve Necdet Ersoy'un katıldığı yemekte adeta Aziz Yıldırım'a karşı gövde gösterisi yapıldı.

Hedef kongre
Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulması için mutlaka etkili ve bilinçli bir şekilde kongreye hazırlanılması gerektiğinin altının çizildiği yemekte Aziz Yıldırım'ın sık sık tekrarladığı "Adayınız varsa ortaya çıksın. O zaman kongre kararı alırım" sözüne tepki niteliğinde konuşmalar yapıldı. Fenerbahçe'nin sahipsiz kalmayacağını vurgulayan katılımcılar, Hakan Uzan'ın adaylığına sıcak bakan bir oluşum içine girdiler.

Hem tepki hem destek
16 Haziran'da Şadan Kalkavan'ın, 1 Temmuz'da da Mehmet Yıldırım'ın vereceği yemeklerle muhalefetin sesini yükselteceği ve "Şubat'tan sonra yokum" diyen Yıldırım'a, "Muhalefet aday çıkaracak" mesajının verileceği öğrenildi. Öte yandan Daum'un teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından grup liderleri ve dernek başkanları da açıklamalar yaptılar. Kadıköy Grubu Başkanı Kazım Bayülken, "İnşallah başkan akıllanmıştır" derken, Şadan Kalkavan, "Burası Yıldırım'ın çiftliği değil. Kulübü bu kadar borç altına sokamaz" dedi.

Erzik kırgın konuştu
Yıldırım'a yaptığı sert muhalefetle dikkatleri çeken 1907 Derneği başkanı Necdet Ersoy da "Ben Daum'un alınmasına değil, alınma şekline karşıyım. Atilla Kıyat onurlu davranmıştır" şeklinde konuştu. Fenerbahçe Altyapı Derneği Başkanı Davut Dişli ise, "Daum tartışılacak bir hoca değil. Camia ona sahip çıkmalı. Şubat'a kadar herkesin yönetime ve teknik heyete destek vermesi gerek" dedi. UEFA Asbaşkanı Erzik ise, "Başkan Yıldırım, Daum'u getirirken bana danışmadı. Bu konuda konuşmak istemiyorum" yorumunu yaptı.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
sempozyum
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır