kapat
04.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Van Hooijdonk bitti

F.Bahçe, Elber'in kiralanması için B.Münih'le anlaşırken, Van Hooijdonk'un da işini bitirdi... Daum ile beraber bu iki yıldızdan birinin İstanbul'a gelmesi bekleniyor

Bu sezon 28 gol attı
Fenerbahçe'de, teknik direktörlük için Christoph Daum'un isminin açıklanmasının ardından transfer çalışmaları da hızlandı. İlk olarak Alman teknik adamın çok istediği ve hatta görüşmeleri bizzat kendisinin yürüttüğü Elber'in, sarı-lacivertli takımla anlaşma sağlandığı bildirildi. Fenerbahçe ayrıca Hollanda'nın Feyenoord takımında oynayan Van Hooijdonk'un da transferini bitirdi. 34 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon 28 gol attı. Alman teknik adamın bu iki futbolcudan biriyle İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Diğer yıldızlar sırada
Bu iki yıldızın ardından yine Alman teknik adamın istediği Zenden, Overmars, Frank de Boer gibi isimler için de temaslar sürüyor. Sarı-lacivertli yönetimin yabancı transferinde sözleşmesi biten oyuncuların peşinde olduğu ya da mukavelesi devam eden isimleri kiralama yoluna gideceği bildirildi. Daum'la anlaştıktan sonra bu konuda çalışmalar yapan Fenerbahçe'nin yabancı oyuncu transferini 1 ay içinde tamamlaması ve yeni sezon hazırlıkları başladığı anda takımın tam kadro olması hedefleniyor.

Haydar PINARCI


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
sempozyum
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır