kapat
04.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Nişanlı genç gözlerinden kurşunlandı

K. Maraş'ta, nişanlısını görmek için evden ayrılan 25 yaşındaki Latif Akkuş, yol kenarında öldürülmüş olarak bulundu. Nişanlısının akrabası 8 kişi gözaltına alındı

K.Maraş'ta, 'nişanlımı görmeye gidiyorum' diyerek evden ayrılan 25 yaşındaki Latif Akkuş, yol kenarında gözlerinden kurşunlanarak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, Akkuş'un nişanlısının akrabası olan 8 kişiyi gözaltına aldı.

KORKUNÇ MANZARA
Korkunç olay, Afşin İlçesi Başüstü Köyü'nde meydana geldi. 4 ay önce Fatma B.(22) ile nişanlanan ve düğün hazırlıkları yapan Latif Akkuş (25), önceki gün sabah saatlerinde annesi Muhlise Akkuş'a "Biraz tarlada çalışacağım, sonrada nişanlım Fatma'yı görmeye gideceğim. Buluşup hasret gidereceğiz" diyerek evden çıktı. Evden ayrılan Akkuş'un gece geç saatlere kadar eve gelmemesi üzerine onu aramaya başlayan ailesi, korkunç bir manzara ile karşılaştı. Köyün her yerini arayan Akkuş ailesi genç adamı, köy çıkışında yol kenarında gözlerinden kurşunlanarak öldürülmüş olarak buldu.

Olayın jandarmaya bildirilmesi üzerineölgeye gelen Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akkuş'un av tüfeği ile vurularak öldürüldüğünü belirleyerek olayla ilgili soruşturma başlattı. Fatma B.'nin akrabalarının, genç kızın Latif Akkuş ile evlenmesine karşı çıktığını öğrenen jandarma, Fatma B.'nin akrabalarından Mehmet B., Hayri B., Abdullah B., Hayrettin B., Eshabil B., Muharrem A., Mehmet ve Umut A.'yı gözaltına aldı.

SİLAH DA BULUNDU
Soruşturma kapsamında köyde arama yapan jandarma, 10 tanesi gözaltındaki kişilere ait olmak üzere toplam 35 adet ruhsatsız av ve pompalı tüfek ele geçirdi. Ele geçirilen tüfekler, cesetten çıkan saçma parçalarıyla karşılaştırılmak üzere Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Laboratuarı'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sırrıberk ARSLAN - Nihat YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
sempozyum
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır