kapat
04.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Aptal talihli

Kumardan 15 milyon dolar kazanan İngiliz genç büyük bir aşkla evlendiği 2 aylık eşi tarafından terkedildi. Kısa evliliğin faturası, genç adama 1.6 milyon dolara patladı

TAM SEKİZ AYLIK HAMİLEYDİ
Michael Carroll'un hayatı 2002 yılının Kasım ayında kumarhanede kazandığı para ile değişti. Bir seferdeki en büyük ikramiyelerden birini tutturan genç adam 15.8 milyon dolarlık servetin sahibi oldu. İkramiyeyi kazanınca Michael'ın ilk işi bir süredir birlikte yaşadığı 8 aylık hamile sevgilisi Sandra ile hayatını birleştirmek oldu.

ARKADAŞIYLA AŞK YAŞADI
Fakat mutlulukları çok sürmedi. Çünkü Sandra para için evlenmişti. Nikahtan sadece birkaç hafta sonra kocasının en yakın arkadaşlarından biriyle birlikte olmaya başladı. Ve beklenen son çok sürmeden gerçekleşti. Sandra 5 odalı, 500 bin dolarlık evi terkederek annesinin yanına taşındı. Hemen ardından da 2 aylık kocasından boşanmak isteğiyle mahkemeye başvurdu.

TRİLYONLUK NAFAKA ŞOKU
Eşini ikna etmek için İrlanda'ya kadar giden Michael'in çabaları sonuç vermedi ve çaresiz belirlenen nafakayı ödemeyi kabul etti. Ancak nafakanın faturası şanssız milyarderin beklediğinden de çoktu. Mahkeme heyeti Michael'in 1.6 milyon dolar nafaka ödemesini kararlaştırdı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
sempozyum
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır