kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
İpteki adam

G.Saray, Anadolu Şeytan Üçgeni'ne çıktığı haftanın ilk durağında, D.Bakır'da defansif bir 11 ile sahadaydı. Bursaspor maçının hareketli ve iyi isimlerinden Berkant kenarda, Suat ilk 11'deydi.

Ve o Suat takımının en iyisi olarak sivrildi. Sahada basmadık yer bırakmadığı gibi ilk yarının tek gol pasına da imza koydu ama 19. dakikadaki asistini Ümit Karan kullanamadı. Tabii bir de Batista'nın altını çizmek gerek. Brezilyalı futbolcu, D.Bakırspor ataklarını başlamadan bitiren isimdi. Ama ona da sanki topla ileri çıkarken, orta sahayı geçmesi yasaklanmıştı.

Henüz 25. saniyede yaptığı hata ile Deniz'e gol pozisyonu şansı veren Emre Aşık, daha sonra toparlanıp hava toplarında geçit vermedi. Defansif kurguda pek aksamayan Cimbom, gol ümidini tamamen rastlantıya bırakırcasına ismine ve kimliğine yakışmayan, uzun top bile denemeyecek dan-dun anlayışla deplasman fobisini D.Bakır'da da sürdürdü.

Kanatlar hiç çalışmadı
İlk dakikalarda Fleurquin ve Capone ile sağ kanadı işletmeye çalıştılar, olmadı. 11. dakikada Deniz'den yediği kasti tekme sonrası Hasan'ın da sinip fazla risk almaması, G.Saray'ın kanatlardaki yaratıcılığını tamamen bitirdi. Hasan sadece 18. dakikada saman alevi gibi parladı. Solda üç kişiyi ipe dizip ceza alanına girdi ama pas verecek bir kişi bile bulamadı.

Çöpe atılan ilk yarıdan sonra ikinci yarıya adam değiştirerek çıkması beklenen G.Saray'da, tek değişiklik Fleurquin'in sağ çizgiyi bırakıp, daha içeri ve kafa golü şansı için de ceza alanına sokulmaya başlamasıydı. Bir kez de böyle bir şans yakaladı ama o kadar ağırdı ki, dokunsa gol olacak topa yetişemedi.

Lucescu'nun kumarı
İşin ilginç yanı, Lucescu G.Saraylılar'ı kahreden berbat futboldan ve özellikle Fleurquin'den gayet memnundu ki, ilk değişikliği 68.dakikada yaptı ve duran Uruguaylı'yı değil her an bir şey yapabilecek Arif'i çıkartıp, Berkant'ı sahaya sürdü.

Daha sonra oyuna giren Niculescu da dahil G.Saray'ın ilerde hava topu alabilecek tek bir adamı bile olmadığı için, bu anlayışla bir puandan fazlasını cebini koyması mümkün değildi.

Anlaşılan Lucescu bu zorlu deplasmanlarda önce 1 puan için oynayıp şampiyonluk umudunu F.Bahçe'nin kaybedeceği puanlara şimdiden bırakmış.

Yazık! İpi rakibine verirsen, o ipin ucunda sen sallanırsın.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır