kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

D.Bakır'a 5 okul
G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, D.Bakır ve ilçelerinde 5 tane okul yaptıracak. Canaydın dün D.Bakır Valisi Cemil Serhadlı'yı makamında ziyaret ederken okullar içinde protokol imzaladı. Canaydın, 'Normalde hayır işlerini gizli tutarım ama sayın vali bu kez izin vermedi" ifadesini kullandı

Ali Eren'e uyarı
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum dün idman öncesi futbolcularıyla 45 dakikalık toplantı yaparken sert uyarılarda bulundu. Alman hoca, maçta Ahmet Yıldırım'la tartışan Ali Eren'i açıkça suçlarken "Ali haksız. Milyonlarca insanın önünde arkadaşını ve takımını zor durumda bıraktı. Bu çirkin bir görüntü ve gereken yapılacak" dedi. Alman hocanın Ali Eren'in cezalandırılması için yönetime rapor verdiği öğrenildi. Daum takımı da eleştirirken özellikle 2-3 pasla gole gidilmeye çalışılmasının yanlış olduğunu vurguladı ve kalan 5 maçta 15 puan istedi.

Blackburn çarpıldı
İngiltere Ligi'nde Hakan ve Tugay'lı Blackburn, son sıradaki Mustafa İzzet'in takımı Leicester'a 2-1 yenilerek 17. sırada kaldı. Diğer sonuçlar: Arsenal-Sunderland: 3-0, Bolton-A.Villa: 3-2, Chelsea-D.County: 2-1, Liverpool-C.Athletic: 2-0, Southampton-Fulham: 1-1, WestfHam-Ipswich: 3-1, Leeds-Man.United: 3-4.

Milan'dan üçte üç
İtalya'da Milan, Parma'yı 3-1 yenerek üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Parma'da Hakan Şükür 70 dakika oynadı. Kaleci Taffarel ise 15'te sakatlanıp çıktı. Milan'da ise Ümit kadroda yoktu. Okan'ın kadroya giremediği Emre'nin ise cezalı olduğu maçta Inter Fiorentina deplasmanında 1-0 galip gelip liderliğini sürdürdü.

Leverkusen arayı açıyor
Almanya'da Leverkusen, Kaiserslautern'i deplasmanda 4-2 yenerek en yakın rakibi Dortmund'la arasındaki puan farkını 4'e çıkardı. Yıldıray bu maçta oynamadı. İspanya Ligi'nde ise Tayfun'un 90 dakika forma giydiği maçta Real Sociedad evinde şampiyonluğun en büyük adayı Deportivo ile 1-1 berabede kaldı. Nihat bu maçta yedek soyundu

Samsun-Y.Yozgat
Süper Lig'de bugün 3 gündüz karşılaşması oynanacak. 14.30'da başlayacak maçlar şöyle: Samsun-Y.Yozgat, Göztepe-Malatya, Bursa-Denizli.

Efes-Karşıyaka
Basketbol Ligi'ne bugün tek maçla devam ediliyor. Lider Efes Pilsen ile Pınar Karşıyaka, 17.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecekler. Maç TRT-2'den naklen yayınlanacak.

Altay altın buldu
2.Lig A Kategorisi'nde Altay, Gümüşhane Doğanspor'u 1-0 mağlup etti. Diğer maçta ise Ankara Büyükşehir Belediyesi ile İzmirspor 0-0 berabere kaldılar. B Kategorisi Klasman 1.Grup'ta Sapanca-Eskişehir ve Mezitli-Zeytinburnu maçları 1-1 sona erdi.

Ümit Ada yolunda
Terim'in Milan'dan ayrılmasından sonra forma bulmakta zorlanan Ümit Davala'ya İngiltere yolu gözüktü. Davala'nın menajeri Ali Güven, "İngiltere Premier Ligi takımlarından teklifler aldık. Büyük ihtimalle Ümit, gelecek sezon İngiltere'de forma giyecek" dedi.

Kupada finalin adı Beşiktaş-BOTAŞ
Edirne'de başlayan Bayanlar Basketbol Türkiye Kupası Final Four maçlarında Beşiktaş, Arı Koleji'ni 62-53, BOTAŞ da Erdemirspor'u 85-70 mağlup ederek finale yükseldi. Final maçı bugün.

FIBA'dan görev
FIBA, Avrupa Kupaları'nda 3 Türk basketbol hakemine görev verdi. Bayanlar Ronchetti Kupası final ilk maçında (Bigorre-Schio) Fatih Söylemezoğlu, Saporta Kupası yarı finalinde Ergin Ataman'ın takımı Siena ile İsrail'in Hapoel takımları arasında oynanacak ilk maçında Haluk Yeşiloğlu, Bayanlar Avrupa Ligi Final Four'unda ise Tolga Şahin görev yapacak.

Darüşşaka Aslan'ın boğazına takıldı
D.Şafaka,G.Saray'ı 99-76 mağlup etti. Bu sonuçla olası bir play-off eşleşmesinde durum 1-1 oldu.

Avrupa gazisi Ülker Kolejliler'e patladı
Ülker, TED Kolejliler'i 110-78 yenerek moral buldu. Türk Telekom da deplasmanda Oyak'ı 92-76 yendi



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır