
Beşiktaş hâlâ en büyük rakip
F.Bahçe'nin hocası Lorant siyah-beyazlı takımın yarışın dışına çıkmadığını söyledi. F.Bahçe, G.Birliği maçı için dün Ankara'ya gitti. Teknik direktör Lorant, şampiyonluk yarışında hiçbir şeyin değişmediğini belirterek, "Beşiktaş hâlâ bizim en büyük rakibimiz" dedi.
G.Birliği maçının önemini tartışmak bile istemediğini söyleyen Alman hoca, "Her maç birbirinden önemli. G.Birliği'nin bize ters geldiği konusunda bir kanı var. Ancak ben rakibi etüd ettim. Bilgi topladım ve kasetlerini izledim. Ayrıca puan kaybına tahammülümüz yok" diye konuşurken Rapajç, Mirkoviç ve Lazetiç'i yorgun oldukları için kadroya almadığını söyledi. Ankara'da taraftarların omuzlarında taşıdığı Alman teknik adam, "Hayatımda ilk kez omuzlara alınıyorum. Bir ara düşme korkusu yaşadım. Taraftarlarımıza bu sevgilerinin karşılığını galip gelerek vermeliyiz" ifadesini kullandı.
Fenerbahçe krallar gibi
F.Bahçe, Ankara'da büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. Takım kente giderken taraftarlar yolda üç kez meşaleler ve pankartlarla otobüsün yolunu kesti. Futbolcular da taraftarlara galibiyet sözü verdi. Daha sonra 50.Yıl Çocuk Esirgeme Kurumu Yurdu'na giden futbolcular, buradaki çocuklara imza ve öpücük dağıttı. Kalabalığın ortasında kalan F.Bahçe'nin İsrailli yıldızı Revivo'nun cep telefonunu kaybettiği öğrenildi. Bu arada Ankara'ya akın eden F.Bahçeli taraftarların bugün Anıtkabir'i ziyaret edecekleri bildirildi.
Haydar PINARCI
|