kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İş Kuleler'e marş marş!

4. Levent'teki İş Bankası kuleleri, Marche adlı bir mekana kavuştu Açılışta Özlem Yıldız ve Pınar Altuğ hem servis, hem yemek yaptı

İş Bankası şimdi de midelere hizmet götürmek için kolları sıvadı. Türkiye İş Bankası kuruluşu olan İş Merkezleri Yönetim ve İşletim AŞ, İş Kuleleri'nde restoran açtı. "Marche Restaurant Mövenpick"in işletim hakkını aldıktan sonra açılan ilk restoranda Asya mutfağından İtalyan mutfağına, özel et yemeklerinden vejetaryen yemeklerine kadar farklı mönüler yer alıyor.

Çarşı Kule'de önceki gece düzenlenen açılışta küçük çaplı bir izdiham yaşanırken, İtalyan yemeklerinin servis edildiği bölüm ilk gecenin en çok ilgi çeken bölümü oldu. Özlem Yıldız ve Pınar Altuğ da marifetlerini sergilemeye çalıştılar. Televizyon için yemek programı da hazırlayan Pınar Altuğ başarıyla üzerine düşeni gerçekleştirirken, yemek pişirme konusunda "özürlü" olduğunu kabul eden Özlem Yıldız, "Tek yapabildiğim şey salatadır. Onu da iyi yapamam" dedi.

Açılışta davetliler ne yiyeceğine karar vermekte zorlanmadı; her üniteye asılan tahtalardan günlük yemek çeşitlerini ve fiyatlarını incelediler, seçtikleri yemeklerin 1-2 dakika içinde hazırlanmasını izlediler.

Marche'nin bir özelliği de yemeğin hazırlanış evresinde müdahale imkanının olması... Yemeğin sosuna müdahale edebileceksiniz, dilerseniz etin özel tereyağını seçebileceksiniz, makarnanıza dilediğiniz kadar parmesan peyniri serpebileceksiniz. "İtalian Pasta", "Grill", "Asia", "Patisserie", "Daily Special", "Fresh Drinks", "Bar", "Vegetarian" ve "Salad Bar" bölümleriyle Marche müşterilerini ağırlamayı bekliyor.

İş Kuleler, Kule Çarşı, 4.Levent-İstanbul.

Tel: (0212) 316 53 68

Özay ORAL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır