kapat
24.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Mama'ya karakolda tecavüz

21 yaşındaki kadın satıcısı N.K'ya Ataköy Osmaniye Karakolu'nda tecavüz ettiği iddia edilen polis hakkında tutuklama kararı çıktı. 4 ay önce Ataköy Atrium'da G.S. adlı 15 yaşındaki genç kızı, müşteri kılığındaki polise pazarlamak isteyen N.K. gözaltına alındı.

Ataköy'deki Osmaniye Polis Karakolu'na götürülen 21 yaşındaki N.K. ifadesi alındıktan sonra Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi. G.S adlı genç kızı pazarladığını doğrulayan N.K. "Adının Kıvanç olduğunu söyleyen kişiyle saat 21.30 sıralarında Ataköy Atrium'un önünde buluştuk. Meğer polismiş. İfademiz alındıktan sonra nöbetçi polis Asım Çetin dışındaki tüm memurlar karakoldan ayrıldı. Sadece ben, G.S ve Asım Çetin kaldık. Gece saat 04.00 sıralarında lavaboya gittik. Ben kapıyı kalamak üzereyken polis Asım içeri girdi ve zorla tecavüz etti" dedi. Asım Çetin ise "Kendisini suçüstü yakaladığımız için iftira atıyor. Karakolda nezarnethane bulunmadığı için çay ocağı kısmında beklettik. Olay gecesi ekiple birlikteydik" diyerek suçlamaları reddetti.

11 YIL HAPSİ İSTENİYOR
Olayın aydınlığı kavuşması için N.K. ile Asım Çetin Haseki Hastanesi'ne sevk edildi. Asım Çetin'in kan örneği alınırken, N.K'nın pantolonundaki meni lekelerine test yapılmasına karar verildi. Yapılan testler sonucu meninin Asım Çetin'e ait olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine polis memuru hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkartıldı. Hakkında "Koruması altına bırakılan mağdurenin zorla ırzına geçmek" suçundan 11 yıl hapis cezası istenen polisin yakalanmasına çalışılıyor.

Yusuf DALAMAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır